MEDIA

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Δέσποινα και Τίμος δουλεύουν για τη μαφία

Θανάσιμος κίνδυνος, ο Δέσποινα θύμα σκληρού εκβιασμού στα προσεχή επεισόδια του σήριαλ «Τρία μίλια».
Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Θανάσιμος κίνδυνος, ο Δέσποινα θύμα σκληρού εκβιασμού στα προσεχή επεισόδια του σήριαλ «Star Channel».

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: «Χοντραίνουν» οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Τρία Μίλια» την οποία παρακολουθούμε από το «Star Channel» και είναι από τις αγαπημένες του κοινού, όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις στην τηλεθέαση.

Διαβάσατε στο Sportime για τον Μάρκο που εκβιάζει τη Μάνια ώστε να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές που του έχει αναθέσει η μαφία και τώρα θα μάθετε και τη συνέχεια που είναι ακόμη συγκλονιστική και καταιγιστική.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Όσα θα δούμε προσεχώς

Ο Τίμος αφότου επιστρέφει στη Δρακόνησο, βάζει στόχο να αποδείξει την αθωότητά του για όσα τον κατηγορούν, ενώ δεν διστάζει να κάνει μια απρόσμενη συμμαχία με τον Ευθύμη.

Κάποια στιγμή, ο πρώην δήμαρχος δέχεται πιέσεις ώστε να συνεργαστεί ξανά με τη μαφία ενώ του στέλνουν κι ένα μυστηριώδες πακέτο. Θα το κρύψει στο σπίτι του, αλλά ο Νικόλας που τον έχει δει, θα ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή τη Δέσποινα.

Εκείνη θα κάνει το σπίτι άνω-κάτω προκειμένου να βρει αυτό το πακέτο ώστε να δει τι περιλαμβάνει. Θα δούμε ότι θα καταφέρει να το βρει γρήγορα και δεν θα χάσει στιγμή για να το ανοίξει. Το περιοχόμενό του θα της προκαλέσει σοκ.

Εν συνεχεία η Δέσποινα θα βρει τον Νικόλα και θα του γνωστοποιήσει τους προβληματισμούς της. Εκείνος θα την προτρέψει να κάνει μια βόλτα με τν άλλο αγαπημένο της σύζυγο, όπως και θα πράξει.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις που θα πάρει η γυναίκα από τον Τίμο δεν θα την πείσουν. Με τη σειρά της θα του ξεκαθαρίσει οτι δεν επιθυμεί να μπλεχτεί σε αυτή την υπόθεση και αρνείται να του παρέχει την οποιαδήποτε βοήθεια.

Από την πλευρά του ο Τίμος θα λάβει ένα νέο μήνυμα στο κινητό από άγνωστο αποστολέ και γι αυτό θα ενημερώσει σχετική τη Δέσποινα. Τότε οι δυο τους προσπαθούν να διευθετήσουν το θέμα του πακέτου και το κλείνουν ώστενα μην φαίνεται πως κάποιος το άνοιξε. Κι αυτό για να αποφύγουν πιθανά αντίποινα της μαφίας.

Την επόμενη μέρα η Δέσποινα λαμβάνει τον φάκελο που την ταράσσει πολύ. Ο Μάρκος ο οποίος είχε πληρώσει εγγύηση αποφυλάκισης του Τίμου, την εκβιάζει σκληρά, προκειμένου να βοηθλήσει τον Τίμο στις αποστολές που πρόκειται να του αναθέσει η μαφία. Αν δεν το κάνει θα βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο, όχι μόνο την ίδια, αλλά και τις κόρες τους.

Τρία Μίλια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Πέμπτης (27/10/2022)

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ