Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Οι εκβιαστές φεύγουν χωρίς τα λεφτά - Τρόμος για το ποιος είναι ο Ευθύμης

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Τρία Μίλια.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του StarΤρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, η Φωτεινή ψάχνει το σκοτεινό παρελθόν του Ευθύμη όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο καθώς εκείνος συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο!

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Οι εκβιαστές φεύγουν χωρίς τα λεφτά!

Τρόμο προκαλεί στην Φωτεινή το παρελθόν του Ευθύμη που αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Εκείνη όμως δεν πείθεται από όσα ακούει και θεωρεί πως πρέπει να πάει σε βάθος την έρευνα της.

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπης συναντάει τον Στέφανο και καταλαβαίνει πως η Φωτεινή βρίσκεται μόνη της στο σπίτι του Ευθύμη με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει γεμάτος ανησυχία στον Γεράσιμο.

Έτοιμος να συναντήσει τους εκβιαστές είναι ο Μιχάλης, όμως μερικά λεπτά καθυστέρησης θα οδηγήσουν μακριά τους αδίστακτους εκβιαστές που έφυγαν χωρίς τα χρήματα.

Γεράσιμος, Λάμπης, Νικόλας και Πέτρος πιστεύουν πως η Φωτεινή κινδυνεύει από τον Ευθύμη και είναι πλέον αποφασισμένοι να την προστατεύσουν με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος.

Ακόμη, ο Μιχάλης ανακοινώνει στους γονείς του τον γάμο του με την Ελένη ενώ η Κάτια επιμένει να μάθει αν πήρε αυτήν την απόφαση με δική του πρωτοβουλία. Ο Τίμος λέει στην Ελένη ότι δεν έχει αρκετά χρήματα για να της προσφέρει τον πολυτελή γάμο, που ονειρευόταν γεγονός που την γεμίζει με απογοήτευση.

Τέλος, ο Μιχάλης πληροφορείται πως ο αδελφός του έχει πέσει θύμα απαγωγής από τους εκβιαστές του, ως αντίποινα στη μη έγκαιρη παράδοση των λύτρων και τα πάντα ανατρέπονται!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς: