Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης λέει τα πάντα στον Στέφανο για την αποστολή του - Ο Μιχάλης αποκαλύπτει τι έκανε στο κότερο

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Τρία Μίλια.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του StarΤρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, πρόσωπο έκπληξη θέλει να εξοντώσει την Φωτεινή όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Αυτοί που αναμένεται στη συνέχεια να βρεθούν στο επίκεντρο είναι ο Ευθύμης που λέει τα πάντα στον Στέφανο για την αποστολή του και ο Μιχάλης που αποκαλύπτει τι έκανε στο κότερο.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης λέει τα πάντα στον Στέφανο για την αποστολή του – Ο Μιχάλης αποκαλύπτει τι έκανε στο κότερο

Καθοριστικός είναι ο ρόλος του Ευθύμη στα επόμενα επεισόδια, καθώς ο πρωταγωνιστής σκοπεύει να αποκαλύψει τα πάντα στον Στέφανο για την αποστολή του.

Η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα. Εκεί, μαθαίνει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος.

Έτσι, αποφασίζει να δείξει στον Στέφανο το στρατηγείο του ενώ παράλληλα του αποκαλύπτει τα πάντα για την έρευνά του.

Την ίδια στιγμή, η Λίζα αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ο έρωτας της για εκείνον την έκανε να εγκαταλείψει το σχέδιο της εκδίκησης της με τις σχέσεις τους να αλλάζουν μετά από αυτή τους την κουβέντα.

Η Ελένη διαψεύδει την Κλειώ, που έχει πει στους γονείς τους ότι είναι έγκυος ενώ η Κάτια αναφέρει πως έχει δει τον άνθρωπο του σκίτσου έξω από το δημαρχείο, παρέα με τον Τίμο.

Τέλος, ο Γεράσιμος μαθαίνει για τη σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής ενώ ο Μιχάλης αποκαλύπτει την περιπέτειά τους στη χαρτοπαικτική λέσχη. Εκείνη τη στιγμή όμως τους πλησιάζει ένας μυστηριώδης άνδρας…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Τρία Μίλια» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Τρία Μίλια: Τέλος Ελένη – Μιχάλης – Η Λίζα κόρη του Τίμου

Τρία Μίλια: Δολοφονική επίθεση στον Κυριάκο – Ο Ευθύμης βρίσκει κοριό στο σπίτι της Φωτεινής

Τρία Μίλια: Ο Τίμος μαθαίνει για την παράνομη σχέση Δέσποινας – Κυριάκου

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς: