Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος αποκαλύπτει στη Κάτια την ύποπτη «βαρκάδα» Μιχάλη – Τίμου!

Εξελίξεις που θα καθηλώσουν στα Τρία Μίλια έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Πολύ δυνατά έχουν μπει στην τηλεοπτική μας… ζωή τα Τρία Μίλια που αρχίζουν και χτίζουν το δικό τους κοινό και φαίνεται στην τηλεθέαση.

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια στα Τρία Μίλια, με την τηλεθέαση σίγουρα να ετοιμάζεται να πάρει ακόμα περισσότερο της ανιούσα.

Συγκεκριμένα θα δούμε τον Γεράσιμο να μιλάει με τη Φωτεινή, θέλοντας την να την κάνει πιο προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ευθύμη.

Της ανοίγει την καρδιά του, τονίζοντας ότι πολλά πράγματα πάνω του και στις κινήσεις του, του προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Η Φωτεινή ακούει όλα αυτά που της λέει, ωστόσο δεν τον παίρνει και πολύ στα σοβαρά, νομίζοντας ότι απλά είναι υπερβολές.

Την ίδια στιγμή έχουμε τον Πέτρο, να δείχνει μία φωτογραφία στην Κλειώ στην οποία είναι με τον πατέρα και τον Μιχάλη, να πηγαίνουν σε μία παραλία και κάτι τους περίεργο.

Εκείνη όμως του λέει ότι δε βλέπει κάτι παράξενο, ενώ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι όλα αυτά λέγονται επειδή θέλει να την απομακρύνει από τον Κυριάκο και να έχει την προσοχή της στραμμένη αλλού.

Ο Μιχάλης θα πει την αλήθεια στην Κάτια για το νέο μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν μαζί με τον Τίμο και θα της εξηγήσει πως χρειάζεται άμεσα μισό εκατομμύριο ευρώ, διότι αλλιώς κινδυνεύει όλη η οικογένειά τους.

Η Κάτια θέλει πολύ να βοηθήσει τον γιο της στη νέα σειρά του STAR, αλλά ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να το κάνει αυτό δεν τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο.

Για περισσότερες εξελίξεις στα Τρία Μίλια, μπορείτε να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

Ειδήσεις τώρα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Υποψιάζονται τον Μαθιό για τη δολοφονία Στεφανή – Η Κλαίρη πιέζει για χωρισμό

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Μπάμπης μια ανάσα πριν τον δολοφονήσουν!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αποφυλάκιση βόμβα του Ανέστη – Πιάνουν στα πράσα Ιάκωβο και Αθηνα