MEDIA

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος πέφτει στον γκρεμό – Αυτοί ήταν μπροστά

Εξέλιξη σοκ καθώς ο Στέφανος πέφτει στον γκρεμό στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Τρία Μίλια».
Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Εξέλιξη σοκ καθώς ο Στέφανος πέφτει στον γκρεμό στα προσεχή επεισόδια της σειράς που προβάλλει το Star Channel.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Σοκ θα προκαλέσει στους λάτρεις της σειράς «Τρία Μίλια» του Star Channel, μια εξέλιξη που αφορά τον Στέφανο και είναι δραματική.

Από τη μέρα που ο Στέφανος βρέθηκε στη Δρακόνησο ξεκίνησε να εφαρμόζει τα σκοτεινά του σχέδια κατά του Μιχάλη με τον οποίο βρίσκεται συνεχώς σε κόντρα. Ωστόσο θα δούμε προσεχώς τον Ευθύμη να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Stand Corpos και ποιος κρύβεται πίσω από αυτή. Δηλαδή για τον Στέφανο.

Άμεσα, λοιπόν, ο Ευθύμης βρίσκεται με τον Τίμο και του αποκαλύπτει ότι ο νεαρός είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλες τις παρανομίες που ερευνούσαν, αλλά και από τη δική του απαγωγή, έχοντας στόχο να βλάψει το αδελφό του.

Αμφότεροι θα σπεύσουν να ενημερώσουν άπαντες, , δηλαδή τον Μιχάλη, τους γονείς του, τον Γεράσιμο και την Κάτια οι οποίοι και σοκάρονται από την αποκάλυψη.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος πέφτει στον γκρεμό – Αυτοί ήταν μπροστά

Κι ο Στέφανος όμως από την πλευρά του, θα πληροφορηθεί από έναν συνεργάτη του οτι η οικογένεια γνωρίζει τα πάντα γι αυτόν. Η επόμενη κίνησή του είναι να ζητήσει από τη Φωτεινή να βρεθούν στον φάρο του νησιού, όμως γρήγορα η γυναίκα θα αντιληφθεί πως Στέφανος έχει εκδικητικές προθέσεις εναντίον της!

Κι ενώ η Φωτεινή αρχίζει και τρέμει για τη ζωή ο Μιχάλης θα καταφέρει να τους εντοπίσει και να παρέμβει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η συνέχεια θα είναι απρόσμενη και συγκλονιστική καθώς ο Στέφανος, αφού πρώτα θα εκστομίσει πόλύ σκληρά λόγια προς τον αδελφό του, στη συνέχεια θα πηδήξει στην θάλασσα από τον γκρεμό!

Μιχάλης και Φωτεινή «παγώνουν» και καλούν αμέσως βοήθεια. Οι ώρες κυλούν, άπαντες αγωνιούν για ένα νέο για τον Στέφανο όμως δεν υπάρχει τίποτα. Θα περάσουν ακόμη και μέρες, με το Λιμενικό να μην έχει κάποιο νεότερο για τον άνδρα, σταματώντας μάλιστα τις έρευνες μετά από κάποιο διάστημα.

Η οικογένεια του Στέφανου χάνει κάθε ελπίδα…

Τρία μίλια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2023

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ