Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται ο Μιχάλης με την Ελένη - Εξοργίζεται ο Τίμος από τα νέα

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Τρία Μίλια» στα επόμενα επεισόδια.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Η σειρά Τρία Μίλια του Star συνεχίζεται φέρνοντας νέες εξελίξεις στο νησί της «Δρακόνησου» που συναρπάζουν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Τίμος μαθαίνει ότι η Δέσποινα έχει ένα μεγάλο ποσό στην τράπεζα και αποφασίζει να το κλέψει κρυφά ώστε να συμπληρώσει το δικό του μερίδιο στα χρήματα που μαζεύουν για τους εκβιαστές.

Η Κλειώ θέλει να σταματήσουν με τον Κυριάκο τα μαθήματα καθώς πιστεύει ότι αρχίζει να παρεμβαίνει πολύ στη προσωπική της ζωή.

Στο μεταξύ η Φωτεινή επιμένει να μάθει παραπάνω για το παρελθόν του Ευθύμη. Εκείνος την καλεί στο σπίτι του και της αποκαλύπτει τη σοκαριστική αλήθεια.

Η Κάτια πιάνει στα πράσα την Λένα με το κινητό του Γεράσιμου στα χέρια και της ζητάει εξηγήσεις.

Την ίδια ώρα ο Λάμπης συναντιέται με τον Στέφανος στο μαγαζί του Χάρη και μαθαίνει ότι η Φωτεινή είναι μόνη της με τον Ευθύμη στο σπίτι. Ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου για το τι πρέπει να κάνει.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Η ανακοίνωση του γάμου Μιχάλη – Ελένης φέρνει αντιδράσεις

Στο μεταξύ η Ελένη ανακοινώνει ενθουσιασμένη στη Δέσποινα και τη Λίζα ότι ο Μιχάλης της ζήτησε να παντρευτούν.

Όταν ο Τίμος μαθαίνει το νέο γίνεται έξαλλος με την εξέλιξη ιδιαίτερα αφότου ο ίδιος ο Μιχάλης του έχει πει ότι θέλει να γίνει ο γάμος ώστε να έχει την κόρη του ως ασφαλιστική δικλείδα. Εκείνη όμως αμφιβάλει αν της έχει πει όσα κρύβει.

Ο Μιχάλης ανακοινώνει και αυτός με τη σειρά του στους γονείς του ότι θα παντρευτεί την Ελένη. Η Κάτια αμφιβάλει για τις πραγματικές του προθέσεις και τον πιέζει να της πει αν η απόφαση του γάμου ήταν δική του πρωτοβουλία.

Παράλληλα ο Τίμος ανακοινώνει στην Ελένη ότι δεν έχει αρκετά λεφτά ώστε να της προσφέρει έναν πολυτελή γάμο όπως θα ήθελε αυτή.

Ειδήσεις τώρα

Τρία μίλια: Ο Ευθύμης ο απαγωγέας του Στέφανου;

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Το μαγιό της Κατερίνας Κανούργιου ανέβασε τη θερμοκρασία

Τηλεθέαση: Αναμενόμενο! Αυτό το πρόγραμμα σάρωσε!