Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Βίντεο σοκ με τον Στέφανο δεμένο από τους απαγωγής - Αυτόν υποψιάζονται

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Τρία Μίλια.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του StarΤρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, ο Ευθύμης βρίσκεται πίσω από την απαγωγή του Στέφανου η οποία και έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη αναφορικά με τον άτυχο άνδρα που θα βιώσει και ορισμένες ακόμη δύσκολες στιγμές στα χέρια των απαγωγών του!

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Βίντεο σοκ με τον Στέφανο δεμένο από τους απαγωγής!

Ο Μιχάλης θα γίνει παραλήπτης ενός βίντεο που θα τον τρομοκρατήσει.

Τότε όλοι στην οικογένεια αντιλαμβανόμενοι πως στόχος είναι και ο Μιχάλης αποφασίζουν να φύγουν από την ταβέρνα της Βασιλικής και να συγκεντρωθούν στο σπίτι τους, εκεί όπου ειδοποιούν την Αστυνομία.

Η Λένα από την πλευρά της, αγνοώντας πως ο Ευθύμης είναι κρυμμένος πίσω από όλα προσπαθεί να τον πείσει να μιλήσουν στην αστυνομία.

Ακόμη, ο Βασίλης δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο την Άννα στην έρευνα που γίνεται για το φόνο του αδερφού της.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια Ανδρεάδη λαμβάνει ένα βίντεο που την σοκάρει καθώς απεικονίζει τον Στέφανο να βρίσκεται στα χέρια των απαγωγών του.

Η Κάτια νιώθει χάλια για αυτή την κατάσταση ενώ ο Μιχάλης νιώθει τύψεις για όλα όσα συμβαίνουν στον αδερφό του.

Έτοιμος να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης είναι ο Λάμπης που αντιλαμβάνεται την εμπλοκή του Ευθύμη στην απαγωγή του Στέφανου.

Τέλος, η Φωτεινή επιστρέφει στην κλινική για να πάρει κάτι που ξέχασε και εκεί βλέπει ότι ο Μιχάλης βρίσκεται ακόμη στο γραφείο του, έτσι αποφασίζει να του μιλήσει, όμως η αντίδραση του θα την ξαφνιάσει.

Ειδήσεις τώρα:

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Κιμπάρογλου πιάνει στα πράσα την Πηνελόπη – Ο Σπανός στα ίχνη του Ρακιτζή!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στέφανος και Ελένη ξανά μαζί – Το μωρό ξυπνά από το κώμα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Μαθιός μένουν απένταροι – Τι έχει συμβεί