Στο πλατό του «The 2Night Show». Εκεί βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (14/3) ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για όλα!

Αρκετές αποκαλύψεις έκανε ο Τριαντάφυλλος στη συνέντευξή του στο «The 2Night Show».

Τα λέει όλα έξω από τα δόντια, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Κι αυτό δεν άλλαξε ούτε στο πλατό του «The 2Night Show». Εκεί βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (14/3) ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για όλα!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor, δηλώνοντας:

«Πριν φύγω για το Survivor πήγα στον Άγιο Εφραίμ και πήρα αγιασμό, δίνει δύναμη στη ζωή μου, τον είχα μαζί μου και στο παιχνίδι. Ακόμα και πριν το Survivor ήμουν από τους λίγους τραγουδιστές που έκαναν 4 με 5 live την εβδομάδα.

Απλά με το Survivor με γνώρισαν και τα πιο μικρά παιδιά. Στο Survivor μπήκα γιατί ήθελα να δείξω στον κόσμο αυτό που είμαι, δεν με ένοιαζε να τσαλακωθώ. Νόμιζα ότι θα πάω στο Survivor μόνο για δύο εβδομάδες και τελικά έμεινα 6 ½ μήνες».

Παράλληλα, για τη σύζυγό του και τα όσα έγινε εκείνη την περίοδο είπε: «Την πίεζαν πάρα πολύ, παντού να μιλήσει, κοιμόταν νωρίς για να πάει στο ιατρείο. Έβλεπε τα σχόλια, τη βρίζανε αλλά το διαχειρίστηκε πολύ καλά. Δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος αλλά είναι μαζί μου 15 χρόνια.

Η πιο δύσκολη μέρα για μένα στο παιχνίδι ήταν η μέρα που είχε γενέθλια του γιου μου και ήμουν μακριά του. Ευτυχώς αυτή η γυναίκα που έχω όλα τα κράτησε σε βιντεάκια».