Τσιάρτας κατά Big Brother 2020: «Τηλεσκουπίδι, το απόλυτο τίποτα»

«Λάβρος» κατά του «Big Brother 2020» εμφανίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας κάνοντας λόγο για τηλεσκουπίδια, ενώ επιτέθηκε γενικότερα στην ελληνική τηλεόραση για το επίπεδό της. Ο Τσιάρτας γνωστός για τις «καυστικές», αλλά ειλικρινείς τοποθετήσεις δεν ανέφερε τη λέξη Big Brother, ωστόσο ουσιαστικά φωτογράφισε το νέο τηλεριάλιτι που παρουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μιλώντας γενικότερα για την τηλεόραση...

«Λάβρος» κατά του «Big Brother 2020» εμφανίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας κάνοντας λόγο για τηλεσκουπίδια, ενώ επιτέθηκε γενικότερα στην ελληνική τηλεόραση για το επίπεδό της.

Ο Τσιάρτας γνωστός για τις «καυστικές», αλλά ειλικρινείς τοποθετήσεις δεν ανέφερε τη λέξη Big Brother, ωστόσο ουσιαστικά φωτογράφισε το νέο τηλεριάλιτι που παρουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μιλώντας γενικότερα για την τηλεόραση ο Τσιάρτας έγραψε στο Facebook πως η τηλεόραση «…θέλει να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτα άλλο από το απόλυτο τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big Brother 2020: Τι αλλάζει άμεσα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την πρεμιέρα (vid)

Ο παλαίμαχος άσος και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 στην Πορτογαλία έγραψε αναλυτικά:

«Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτ´άλλο από το απόλυτο τίποτα…
Άλλο η ψυχαγωγία κ η διασκέδαση κ άλλο η γελοιοποίηση θλιβερών θεαμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big Brother 2020: Πήρε φωτιά το Twitter – Τα αιχμηρά σχόλια για παίκτες και Μικρούτσικο

Παρακάτω η ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Τσιάρτας για το Big Brother