Γλέντι έστησε στην εκπομπή «Άντε Γεια» ο Τάκης Τσουκαλάς μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τους εορτασμούς για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Γλέντι έστησε στην εκπομπή «Άντε Γεια» ο Τάκης Τσουκαλάς μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τους εορτασμούς για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Μάλιστα ο Τάκης Τσουκαλάς μέσα από την εκπομπή «Άντε Γεια» θέλησε να πειράξει και τον ΠΑΟΚ ο οποίος τερμάτισε δεύτερος και… καταϊδρωμένος όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Με μπλουζάκι για το 46ο πρωτάθλημα,...

Γλέντι έστησε στην εκπομπή «Άντε Γεια» ο Τάκης Τσουκαλάς μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τους εορτασμούς για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Τάκης Τσουκαλάς μέσα από την εκπομπή «Άντε Γεια» θέλησε να πειράξει και τον ΠΑΟΚ ο οποίος τερμάτισε δεύτερος και… καταϊδρωμένος όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Με μπλουζάκι για το 46ο πρωτάθλημα, ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού είπε: «46ο ο Ολυμπιακός, 39 όλοι οι υπόλοιποι. 46 δείτε το καλά Καταλαβαίνετε γιατί νούμερο μιλάμε; Αυτό δεν υπάρχει πουθενά! Σε καμία χώρα. Φέρτε να πιώωωωω», είπε αρχικά ο Τσουκαλάς που χοροπηδούσε μέσα στο στούντιο τραγουδώντας συνθήματα.

Για να συνεχίσει: «Εάν κάθε χρόνο παίρνεις το πρωτάθλημα είναι δύσκολο τι πρέπει να κάνεις (εννοεί να βρεις νέους τρόπους να πανηγυρίσεις). Δεν είναι όπως ο ΠΑΟΚ που παίρνει το πρωτάθλημα κάθε 35 χρόνια. Καλά ο ΠΑΟΚ, τόσο μικρή ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 4-0. Καθόμουνα και γέλαγα. Δεν υπήρχε κανένας ΠΑΟΚ. 23 βαθμούς πίσω ο ΠΑΟΚ, αυτή η μεγάλη ομάδα της Τούμπας. Ο άλλος είναι 30, ο άλλος 40, ο άλλος 50. Και του χρόνου δικό μας είναι!».

Τάκης Τσουκαλάς: Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor trailer 16/5: Επικές καταστάσεις – Ο Ντάφυ έγινε μπλε και τρελάθηκε «Σας πονάει αλλά θα μείνω»

Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας για την δολοφονία της Καρολάιν