Τζέιμς Καφετζής: Το ποσό μαμούθ που του ζητάει ο Ατζούν επειδή πήγε στο J2US!

Ποσό μαμούθ ζητάει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, να του καταβάλλει ο Τζέιμς Καφετζής με αφορμή την συμμετοχή του στο J2US!

Ένα νέο πονοκέφαλο έχει στο κεφάλι του ο Τζέιμς Καφετζής μετά την απόφαση του Ατζούν να του κάνει αγωγή επειδή πήγε στο J2US, ζητώντας του ένα ποσό μαμούθ.

Ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έγινε έξαλλος με την κίνηση του Τζέιμς να συμμετάσχει στο J2US θεωρώντας πως αθέτησε το συμβόλαιο που φέρεται να είχε υπογράψει και στο οποίο προβλέπεται οι παίκτες του ριάλιτι να μην αποκαλύπτουν πράγματα για το Survivor και τα όσα έγιναν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ενώ σύμφωνα με αυτό, ο Ατζούν είχε λόγο και στα επόμενα επαγγελματικά βήματα του εκάστοτε παίκτη.

Όπως αποκάλυψε όμως η εκπομπή «Super Κατερίνα», το συμβόλαιο του Τζέιμς είχε ισχύ για τρία χρόνια και όχι μόνο για έξι μήνες, με αποτέλεσμα η μεταπήδηση του Ροδίτη στο κανάλι του Alpha να κάνει τον Ατζούν να του κάνει αγωγή και να του ζητήσει το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ!

Ο ίδιος ο Τζέιμς, κατά την αποχώρηση του από το πλατό του J2US, το Σάββατο (2/10), μίλησε στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως «Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Τρία χρόνια είναι ο όρος να μην μπαίνουμε σε άλλο ριάλιτι, αλλά το J2US είναι φιλανθρωπικό. Ίσως αυτό παίξει κάποιο ρόλο».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα με όλα όσα είπε ο Τζέιμς Καφετζής: