Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και έδειξε ξανά τη στήριξη της.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, που ήταν καλεσμένη στο Open και την Αννίτα Πάνια.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά θέματα, τη ζωή της και την καριέρα της, ωστόσο αναφέρθηκε τελικώς και στα όσα περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Αρχικά ανέφερε ότι η κάθε άποψη που έχει ένας άνθρωπος, έχει και κόστος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι πέρασε και εκείνη πολλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ειδικά όταν δεν μπορούσε να βρει θέατρο να δουλέψει και τις έκλειναν τις πόρτες.

Πάντως ξεκαθάρισε ότι δε θα σταματήσει να λέει αυτό που εκείνη θεωρεί σωστό. Μάλιστα, τόνισε ότι θα ήθελε να πάει στη φυλακή και να τον πάρει μία αγκαλιά, προκειμένου να δώσει αγάπη σε έναν άνθρωπο που σίγουρα σε αυτή τη στιγμή της ζωής του, την έχει ανάγκη.

Στο τέλος πάντως κατέληξε στο ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή που έχει το πρώτο λόγο, αφού είναι άλλο να φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχεις κάνει, ενώ ευχήθηκε όλο αυτό να είναι ένας εφιάλτης για τον ίδιο που θα τελειώσει.

Από κει και πέρα ξεκαθάρισε ότι αν έχει κάνει αυτές τις πράξεις, τότε καλώς και τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο.

«Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.