Σταύρος Βαρθαλίτης

Ο νικητής του Master Chef 4, Στάυρος Βαρθαλίτης, παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας κάποιες προσωπικές του συνήθειες. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star και αποκάλυψε διάφορες συνήθειές του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκης Πετρετζίκης- Σταύρος Βαρθαλίτης: Η συνεργασία που δεν γνωρίζαμε! Μεταξύ άλλων σημείωσε πως: «Εγώ στο σπίτι...

Ο νικητής του Master Chef 4, Στάυρος Βαρθαλίτης, παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας κάποιες προσωπικές του συνήθειες.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star και αποκάλυψε διάφορες συνήθειές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκης Πετρετζίκης- Σταύρος Βαρθαλίτης: Η συνεργασία που δεν γνωρίζαμε!

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως: «Εγώ στο σπίτι μου κυκλοφορώ πάντα γυμνός. Φοράω ελάχιστα, ανοίγω το air condition, υπολογιστή όλη μέρα, κινητό όλη μέρα. Όποτε μπορώ να είμαι γυμνός. Κάνω μπάνιο, βγαίνω… Σπίτι μου είμαι, κάνω ό,τι γουστάρω».

Και συνεχίζοντας: «Έχω πάρει δύο ζευγάρια γυαλιά πολύ ακριβά, δεν τα είχα πάρει στο παιχνίδι. Το πιο ακριβό μου γυαλί ήταν 420 ευρώ, το οποίο το έχω σπίτι και το κοιτάω από μακριά, το ξεσκονίζω κάθε μέρα. Για τρεις μήνες έκανα εξτρά, δούλευα δύο δουλειές, ζήταγα δανεικά για να βγάλω τα σπασμένα από τα γυαλιά».

Μάλιστα αποκάλυψε: «Συνήθως μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί έχουμε λίγο καλύτερη επικοινωνία. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα σε σχέση μου μπορεί να ήταν και 10 χρόνια, όταν ήμουν 22 χρόνων».