Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πρόωρο τέλος για το «γράμμα για εσένα», λόγω... κορονοϊού!

Όπως ενημέρωσε η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου διακόπτεται ξαφνικά η εκπομπή της «Γράμμα για σένα» στο κανάλι OPEN, λόγω κορονοϊού.

Όπως ενημέρωσε η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου διακόπτεται ξαφνικά η εκπομπή της «Γράμμα για σένα» στο κανάλι OPEN.

Σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου η εκπομπή έπεσε θύμα του… κορονοϊού, καθώς με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα κράτη, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει όπως χρειάζεται.

«Απόψε είναι το προτελευταίο “Γράμμα”. Βρέθηκε θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση). Η εκπομπή, όμως, (και η προσπάθειά μας) νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το “Γράμμα” για σένα από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης Νίκο Κοκλώνη και Open, αλλά κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του “Πακέτου” που σύσσωμη δούλεψε και για το “Γράμμα”! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.