Την δική της απάντηση για τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση έδωσε η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των Dancing with the stars και GNTM.

Την φετινή σεζόν η μυθοπλασία έχει κερδίσει κατά κράτος το τηλεοπτικό κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, η Βίκυ Καγιά μίλησε για το Dancing with the Stars, το GNTM, αλλά και τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Σασμός, Γη της ελιάς και Άγριες Μέλισσες μονοπωλούν καθημερινά το ενδιαφέρον, με την παρουσιάστρια να δίνει την δική της απάντηση.

«Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing. Έχει νέους ανθρώπους, έχει ακυρωθεί και η πρεμιέρα. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική.

GNTM βλέπω ελάχιστα. Όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί πραγματικά ήταν απαιτητική η προετοιμασία για το Dancing with the Stars.

Γενικά τα νούμερα τηλεθέασής φέτος είναι κάπως αλλιώς. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση και συζήτηση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Δε χαίρομαι, δεν είναι αυτή η δική μου διάθεση, να συζητιέται αν είμαι η δεν είμαι στο GNTM. Ίσα-ίσα που με στενοχωρεί και λίγο. Θεωρώ πως τα πράγματα έχουν όπως έχουν.

Η τηλεόραση φέτος έχει πολύ μυθοπλασία. Ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πράγματα. Και σημαίνει κάτι αυτό και δε σημαίνει. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Κουράστηκε ο κόσμος, κορονοϊός. Να προσαρμοστούμε λίγο και σε αυτό», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Παράλληλα, απάντησε και τη φημολογούμενη κόντρα της με τον Έντουαρντ:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: