Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή Idols που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, ο Σάκης Ρουβάς και προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Οι «Απαράδεκτοι» ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Idols του Σάκη Ρουβά και μίλησαν για τα όσα έζησε ο Βλάσσης Μπονάτσος μαζί τους.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή Idols που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, ο Σάκης Ρουβάς και προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Καλεσμένοι του ήταν ο κύριος… πυρήνας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «απαράδεκτοι». Δηλαδή ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αρχικά τόνισε πως ο Βλάσσης ήταν ιδιαίτερα χαρισματικός. Ενεργούσε σαν το μικρό παιδί που ζει σε ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο και πηδάει την μάντρα για να πάει να κάνει τα δικά του. Όμως το σπίτι συνεχίζει να υπάρχει.

Με την σειρά της η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως οι παρευρισκόμενοι είχαν αποφασίσει να παίξουν μαζί σ’ αυτή την σειρά. Τότε ο Βλάσσης Μπονάτσος της είπε πως δεν είναι δυνατόν, αυτός που ήρθε από την Αμερική, να μην πάρει μέρος στο όλο εγχείρημα.

Έτσι έγινε το τέταρτο μέλος της παρέας και την… έδεσε. Αποτέλεσε τον καταλύτη τους, που ήρθε αυτή η μεγάλη επιτυχία στην συνέχεια.

Ενώ στην συνέχεια σημείωσε πως ο αείμνηστος αξεπέραστος καλλιτέχνης, ήταν αγαπησιάρης και ανένταχτος. Μπορούσε να κάνει μαζί του συζητήσεις, από κοριτσίστικα θέματα μέχρι υπαρξιακά. Του άρεσε να μιλάει για όλα τα θέματα με ένα χαμόγελο.

Γι’ αυτό και τους… έπιανε το πρωί όταν άνοιγαν την κουβέντα. Ακόμη είπε πως το όριο που είχε η ανθρώπινη φύση δεν του άρεσε και προσπαθούσε να το υπερβαίνει. Γι’ αυτό ίσως και κάποια στιγμή το υπερέβη και σωματικά, γι’ αυτό και… έφυγε.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο