ΒΟΜΒΑ! Ποιοι θα είναι στον τελικό της Τετάρτης στο Γαλάτσι; Αυτοί οι δύο είναι σίγουρο ποιοι θα είναι. Αυτό πιστεύει η παραγωγή του Survivor!

Αυτοί οι δύο παίκτες θα είναι στον τελικό της Τετάρτης στο Γαλάτσι. Αυτοί είναι σίγουρο ποιοι θα είναι. Αυτό πιστεύει η παραγωγή του Survivor!

ΒΟΜΒΑ θέλαμε, βόμβα θα έχουμε! Πως το είχε πει ο Νικός Γιάννης – γυναικεία υπόθεση το Survivor φέτος; Μη φας Νικογιάννη μου, έχουμε γλάρο! Φουλ για αντρική υπόθεση πάει η ιστορία στο Survivor. Για ποιο λόγο το πιστεύει η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μία και σήμερα. Τόσο απομένει για τον μεγάλο τελικό του Survivor. Και όχι μόνο. Τόσο χρειαζόμαστε για να μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής σε αυτή την ιστορία. Η συγκίνηση για τον ημιτελικό και το τέλος του παιχνιδιού ήταν μεγάλη, αλλά τώρα μπροστά μας έχουμε άλλα. Διότι, η ψηφοφορία του κοινού για την τριάδα του ημιτελικού είναι σε εξέλιξη. Η Ασημίνα και η Μαίη έχουν τη δική τους αγωνία.

Η μάχη στα ημιτελικά θα είναι μεγάλη και μάλιστα με αρκετή αγωνία. Τουλάχιστον, αυτό δείχνουν τα πράγματα. Αυτό είναι το ένα ακόμα της ιστορίας. Διότι, υπάρχει και το άλλο κομμάτι της βραδιάς. Ποιο είναι αυτό; Φυσικά το ποιοι δύο θα είναι οι παίκτες που θα βρεθούν στον τελικό. Ποιοι θα κάτσουν στις δύο τελικές καρέκλες.

Δύο φορές ως τώρα είχαμε δυάδα ανδρών. Ντάνος vs Μάρος Πρίαμος και Σάκης Κατσούλης εναντίον Ηλία Μπόγδανου πέρυσι. Μία φορά ήταν mix. Δαλάκα εναντίον Γκότση και την επόμενη σεζόΝ η Δαλάκα ήταν απέναντι στην Δήμητρα. Όλα δείχνουν πως πάμε για μία ακόμα ανδρική μονομαχία.

ΒΟΜΒΑ – Αυτοί πάνε τελικό!

Η παραγωγή του παιχνιδιού περίμενε πως η δυάδα που θα δούμε θα είναι Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Με δυσκολία έβλεπαν τον Στάθη να περνάει την Σταυρούλα για να πούμε την αλήθεια. Η χαοτική διαφορά που είχε ο Στάθης στην τελευταία ψηφοφορία έφερε νέα δεδομένα.

Ο Στάθης Σχίζας πήρε τις περισσότερες ψήφους που έχει πάρει ποτέ στο φετινό Survivor παίκτης. Αριθμητικά πάντα μιλώντας. Σε απόλυτους αριθμούς. Αυτό δείχνει πως την κρίσιμη ώρα, το κοινό του έκανε αισθητή την παρουσία του. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι δύσκολο να μην είναι στον τελικό με το γκελ που κάνει στον κόσμο. Εκεί όμως, όλα δείχνουν πως θα έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτός θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Στάθης Σχίζας. Διότι, τα πάντα είναι πιθανό να ανατραπούν στο Live!

Ειδήσεις σήμερα

Σταυρούλα Χρυσαεϊδη: Στόρυ με τον Παναγιώτη Τριβυζά – Το πάρτι έκπληξη μετά το Survivor!

Αυτό το σερί πάει να σπάει η Ασημίνα!

Κατερίνα Καινούργιου – Υπάρχουν πλέον αποδείξεις!

Αυτούς θα θυμούνται οι παίκτες