«Βόμβα» στον ΑΝΤ1: Στον ΑΝΤ1 είναι έτοιμοι να βάλουν στο πρόγραμμα τους ένα τηλεπαιχνίδι που είχε σημειώσει επιτυχία στο παρελθόν.

«Βόμβα» στον ΑΝΤ1: Στον ΑΝΤ1 οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Στο κανάλι όμως είναι έτοιμοι να επαναφέρουν στο πρόγραμμα ένα παιχνίδι των ’00s.

Πιο συγκεκριμένα θα… επιστρέψει το «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;», που το παρουσιάζε από το 2008 η Σοφία Αλιμπέρτη, στον ΑΝΤ1 .

Το concept του είναι το εξής: Ένας παίκτης ερχόταν αντιμέτωπος με 10 ερωτήσεις από τα βιβλία του Δημοτικού σχολείου και είχε για βοηθούς πέντε δεκάχρονους συμμαθητές που ίσως, τελικά, του έβαζαν τα γυαλιά. Εύκολες μα πονηρές ερωτήσεις των οποίων οι απαντήσεις ήταν κρυμμένες στα σχολικά βιβλία παίδευαν τους παίκτες, με τη σύσταση του παιχνιδιού να είναι ό,τι πρέπει για την απογευματινή ζώνη.

Δεν έχει διευκρινιστεί, πάντως, αν το κανάλι σκοπεύει να εντάξει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν έτσι κι αλλιώς, ή αν προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τη Μαρία Μπεκατώρου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνοδός πολυτελείας έδωσε… στεγνά τρεις ποδοσφαιριστές της!

Μαρτίνς: Γιατί οδηγήθηκε στο σχήμα με τρία στόπερ

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.