Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως φαίνεται «πουλάει» πολύ και γι’ αυτό έχει τρεις προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε στην Αίγυπτο διακοπές, πριν από λίγο καιρό. Όπως φαίνεται όμως θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό σκηνικό δριμύτερη.

Αυτή την στιγμή φαίνεται να έχει προτάσεις για τρία διαφορετικά project, για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στο ένα όμως βρίσκεται πιο κοντά.

Αυτό φαίνεται να είναι το νέο ριάλιτι που διαφημίζεται εδώ και καιρό από τον ΣΚΑΪ, το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Παρόλα αυτά μεγάλη προσπάθεια κάνουν για να την πείσουν να παρουσιάσει ξανά το «My Style Rocks». Το οποίο όμως αν τελικά βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της σεζόν, μάλλον θα κληθεί να το παρουσιάσει η Κάτια Ταραμπάνκο, που έγινε ακόμα πιο γνωστή από το Survivor αν και αποχώρησε σύντομα από αυτό.

Παρόλα αυτά αν τελικά όμως η εκπομπή αρχίσει στο δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς, το σκεπτικό είναι παρουσιάστρια να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου και η Κάτια Ταραμπάνκο να συμμετέχει σ’ αυτό, ως μέλος της κρητικής επιτροπής.

Η τρίτη πρόταση αφορά το «Dancing with the Stars». Σ’ αυτό αν το επιλέξει, θα κληθεί θα παρουσιάσει τις χορευτικές της ικανότητες όπως και άλλα γνωστά πρόσωπα που έχουν πάρει μέρος σ’ αυτό και στο παρελθόν.

Η απόφαση της αναμένεται με ενδιαφέρον αλλά όπως φαίνεται παρά την απουσία της από την τηλεόραση εδώ και καιρό, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής και οι προτάσεις για δουλειά έρχονται, η μία πίσω από την άλλη.

Πάντως η απόφαση της δεν θα αργήσει να έρθει καθώς τα project για την νέα σεζόν ήδη έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Έτσι ίσως δοκιμάσει κάτι καινούργιο γι’ αυτήν, όπως θα είναι το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Πρωτοσέλιδο στη Mirror η δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Survivor spoiler 12/5: Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.