Ξανά μαζί Λιάγκας - Σκορδα; Ετοιμάζονται για 2ο γάμο;

Οργιάζουν οι φήμες που λένε πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι ξανά μαζί και ετοιμάζονται για τον δεύτερο τους γάμο!

Οργιάζουν οι φήμες που λένε πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι ξανά μαζί και ετοιμάζονται για τον δεύτερο τους γάμο!

Λιάγκας – Σκορδά: Το πρωινό του Αντ1 έριξε αυλαία για φέτος όμως ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στη νέα τηλεοπτική σεζόν με στόχο να ανακάμψει στην τηλεθέαση και για αυτόν τον λόγο, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδάδεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια καθώς έχουν βρει ήδη τη νέα τους ομάδα.

Βέβαια αυτή δεν είναι η μοναδική είδηση που αφορά τους δύο παρουσιαστές καθώς οργιάζουν οι φήμες πως είναι ξανά μαζί και πως ετοιμάζονται μάλιστα να παντρευτούν για δεύτερη φορά!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους με ένα γάμο και κάνοντας δύο παιδιά. Ξαφνικά έπεσε μία είδηση σαν βόμβα ότι το αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει. Κλονίστηκε όλη η showbiz, αλλά και όλο το τηλεοπτικό κοινό που είχε δεθεί με το ζευγάρι. Οι περισσότεροι δεν το πίστεψαν αλλά δυστυχώς ήταν αλήθεια.

Οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά παρέμειναν να είναι καλοί γονείς. Μέχρι τώρα έχουν μία πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πολύ κοντά και στα δύο τους παιδιά.

H Φαίη Σκορδά έφυγε από το σπίτι που έμεναν ως οικογένεια με τον Γιώργο Λιάγκα και μετά από μεγάλη αναζήτηση βρήκε μία πολυτελή μεζονέτα στη Βούλα. Ένας από τους λόγους που αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι είναι ότι απέχει μόλις 3 λεπτά από το σπίτι που έμεναν πριν με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτό έγινε για να μπορεί ο παρουσιαστής να είναι δίπλα στα παιδιά του όποτε χρειαστεί, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα για την Εθνική Ομάδα Πόλο και τα αποκαΐδια της Ελλάδας

Φαίη Σκορδά: Τα ατελείωτα πόδια της… ζαλίζουν-Τι ύψος έχει ξέρετε; (vids+pics)

Ολυμπιακός – Ονιεκούρου: Ψυχραιμία – Μην «καεί» η μεγαλύτερη επένδυση της δεκαετίας