MEDIA

Xάος πλέον στο Survivor ! Στα όρια όλοι Τι θα γίνει με τις ατομικές ασυλίες – Νέες ομάδες την άλλη εβδομάδα;

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor θα είναι δύσκολη για το παιχνίδι και τους παίκτες.
Xάος πλέον στο Survivor ! Στα όρια όλοι Τι θα γίνει με τις ατομικές ασυλίες – Νέες ομάδες την άλλη εβδομάδα;

Survivor σε αχαρτογράφητα νερά; Θα το δείξει η συνέχεια. Διότι αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη είναι η αλήθεια. Ποιος είναι ο λόγος; Μα φυσικά όσα έγιναν στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποδεικνύει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για την παραγωγή την ίδια.

Λόγος υπάρχει που το αναφέρουμε όλο αυτό. Διότι, οι κόκκινοι ήταν 7. Οι μπλε ήταν 8. Η δουλειά ήταν στρωμένη για να ισορροπήσει το πράγμα. Το κλίμα στους μπλε μετά από όσα έγιναν με την αποχώρηση της Σοφιάννας δεν ήταν καλό. Ας το γράψουμε πιο σωστά μάλλον. Διότι, το πρόβλημα δεν ήταν η αποχώρηση της Σοφιάννας. Η παραμονή των Τάκη και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ήταν το θέμα.

Ο Τάλα είδε μάλιστα πως ψήφισε ο κόσμος και είχε αρχίσει να αλλάζει ρότα. Λάθος του ήταν βέβαια. Η κατάσταση είχε παρεκτραπεί με τον Τάκη. Ο μισθοφόρος ήθελε προμήθειες μόνο για πάρτη του. Ο Κωνσταντίνος έλεγε πάλι τα δικά του για τις παρέες και τα ψάρια. Χάος! Δεδομένο ήταν πως μία από τις δύο ασυλίες θα πήγαινε στην κόκκινη ομάδα.

Ο Κατσαούνης έφερε τα πάνω κάτω στο Survivor

Ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη. Ο ίδιος ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως τον κλώτσησε στο στομάχι και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Με άλλα λόγια, ένας πανικός.

Δείτε το στιγμιότυπο με όσα συνέβησαν

Σημασία έχει πως οι κόκκινοι αποδεκατίστηκαν. Η Ναυσικά δεν μπορεί να αγωνιστεί επειδή πονάει το στομάχι της. Σταυρούλα και Ασημίνα ακόμα αναρρώνουν, ασχέτως αν αγωνίζονται κανονικά. Ο Τσακατσούκας αποτελεί παρελθόν και θα ανακοινωθεί σήμερα. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι περισσότεροι αγώνες θα έχουν μπλε χρώμα πλέον.

Το άνδρες γυναίκες θα πρέπει να το ξεχάσουμε σε πρώτη φάση και ίσως να μην είναι και μόνο αυτό. Διότι, αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι μόνο αγώνες στα δέκα μπορούν να γίνουν. Έλα όμως που το κοινό θέλει αγωνίσματα. Η τηλεθέαση αυτό δείχνει. Ο Απόστολος Ρουβάς στο επεισόδιο της Κυριακής, ζαλίστηκε και πήγε το πέναλτι σύννεφο.

Οι ασυλίες και οι ατομικές ασυλίες κρίνουν τα πάντα

Ξέρουμε ήδη ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία. Αυτό σημαίνει πως ο κίνδυνος για τους κόκκινους να χάσουν έναν παίκτη είναι ορατός. Ένας από τις ασυλίες και μία η αποχώρηση του Κατσαούνη μας κάνουν δύο παίκτες. Το σύνολο θα πάει στους πέντε κόκκινους και οκτώ μπλε!

Άντε βγάλει άκρη πως θα βγουν τα αγωνίσματα, τι θα γίνει στις ψηφοφορίες και τι θα γίνει με την ατομική ασυλία. Αυτός που θα την κερδίζει θα είναι πλέον ο… άρχοντας της εβδομάδας. Τα Survivor spoiler θα έχουν μικρή σημασία. Εκτός και τις καταργήσουν. Αυτό βέβαια συμβαίνει κανονικά, πιο αργά στο παιχνίδι. Αυτή η εβδομάδα πάντως δύσκολο να αλλάξει format. Με τα γνωστά θα πάμε και βλέπουμε.

Αλλάζουν πάλι οι ομάδες;

Να σας πω πως δεν είναι κάποια πληροφορία. Κοινή λογική είναι και το διάβασμα από το πρόσφατο παρελθόν. Το έχει κάνει ξανά ο Ατζούν πέρυσι. Άλλαξε ομάδες δεύτερη φορά, συνολικά δηλαδή είχαμε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Αυτό το σενάριο είναι υπαρκτό αν τελικά γίνει αυτό το 8-5 στα άτομα μπλε και κόκκινων.

Ας το κρατήσουμε κι αυτό σαν σενάριο. Πάντως από άποψη αποχωρήσεων τα κουκιά βγαίνουν. Μπορεί να υπάρξει και μια διακοπή στις αποχωρήσεις. Με άλλα λόγια, να μην έχουμε αποχώρηση για μία εβδομάδα. Όταν θα γίνουν οι αγώνες Ελλάδα – Τουρκία.

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κατσαούνης έφερε τηλεθέαση και χαμό στο Survivor.

Survivor: Τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ;

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

?>