Ελληνοτουρκικά: Κατάπτυστη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ κατά της Ελλάδας


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ελληνοτουρκικά: Κατάπτυστη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ κατά της Ελλάδας


Ελληνοτουρκικά: Με τον πιο απάνθρωπο τρόπο χειρίζεται το προσφυγικό θέμα η Τουρκία, με ξεκάθαρο στόχο να πλήξει την εικόνα της Ελλάδας.

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία του Ερντογάν προσποιείται ότι δήθεν ενδιαφέρεται για τους πρόσφυγες, και ότι η Ελλάδα είναι εκείνη που τους κακομεταχειρίζεται!

Όλα αυτά που ολόκληρη η Ευρώπη βλέπει ότι γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από το σχέδιο εισβολής στον Έβρο που οι Τούρκοι προσπάθησαν να εφαρμόσουν, χρησιμοποιώντας τους πρόσφυγες, λαθρομετανάστες αλλά και τζιχαντιστές που ήταν «κρυμμένοι» μέσα στους μετανάστες.

Αυτή τη φορά το τουρκικό υπουργείο Άμυνας συνεχίζει τις καταγγελίες κατά της Ελλάδας για δήθεν δυσμενή μεταχείριση έναντι μεταναστών – προσφύγων.

Με νέα ανακοίνωση καταγγέλλει ότι οι Ελληνικές αρχές επαναπροώθησαν προς την  Τουρκία (μέσω του Έβρου ποταμού) 29 άτομα τα οποία προηγουμένως ξυλοκόπησαν και τους αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ακόμα και παπούτσια.

Η ανακοίνωση εκθειάζει τους Τούρκους στρατιώτες διότι  έσωσαν τη ζωή των μεταναστών σε αντίθεση με την δήθεν απάνθρωπη συμπεριφορά των Ελλήνων.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και βίντεο, όπου οι μετανάστες κατηγορούν τις Ελληνικές αρχές και επιδεικνύουν τραύματα από τον δήθεν ξυλοδαρμό τους.

Ελληνοτουρκικά

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε το τουρκικό ΥΠΑΜ να αναλαμβάνει την σκυτάλη κατασυκοφάντησης της Ελλάδας, από το Υπουργείο Εσωτερικών του ανεκδιήγητου Soylu, ο οποίος ανερυθρίαστα μπροστά στην κάμερα παραδεχόταν ότι οι Τούρκοι αστυνομικοί πετούσαν δακρυγόνα προς το Ελληνικό έδαφος πρίν ακριβώς 1 χρόνο (κρίση του Έβρου) και με αναρτήσεις του στο twitter έσπερνε φήμες ότι κάθε ημέρα τον Μάρτιο του 2020 περνούσαν τα σύνορα προς την Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες παρανόμων μεταναστών σε μια προσπάθεια κατάλυσης των συνόρων και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

Το παράδοξο είναι ότι η Ελλάδα αποφεύγει συστηματικά να καταγγείλει με κάθε τρόπο την Τουρκία για αθέτηση της συμφωνίας για το μεταναστευτικό και για σκόπιμη διοχέτευση χιλιάδων παρανόμων μεταναστών προς την Ε.Ε.

Το δε ΥΠΕΘΑ αποφεύγει συστηματικά να απαντά σε οποιαδήποτε πρόκληση του Ακάρ.

Ούτε το πιο απλό δεν κάνουμε : Να ρωτήσουμε την Τουρκία από που προέρχονται όλοι αυτοί που προσπαθούν να έρθουν στην  Ελλάδα; Μήπως από το διάστημα, το οποίο επιθυμεί να κατακτήσει ο Ερντογάν;

Η παθητική μας στάση (όπως και η αμφιλεγόμενη στάση των Ευρωπαίων εταίρων) δεν βγάζει πουθενά, πότε θα το καταλάβουμε;Εδώ η κατάπτυστη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ

Πηγή militaire.gr

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news