ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!

Η αστυνομία της Μυτιλήνης ξεσκέπασε τον ρόλο των ανθελληνικών ΜΚΟ, που έφερναν παράνομα αλλοδαπούς από την Τουρκία.
Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!

Για μία ακόμη φορά ξεσκεπάζεται ο ύπουλος ρόλος των ΜΚΟ ( μη κυβερνητικοί οργανισμοί») που έχουν να κάνουν με την μετανάστευση στην χώρα μας και ειδικά στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Όπως η Μυτιλήνη.

Αυτή τη φορά οι Αρχές του νησιού αποκάλυψαν συνεργασία των ΜΚΟ με διακινητές που έφερναν παράνομα αλλοδαπούς. Πώς δρούσε το κύκλωμα.

Συγκεκριμένα δύο μεγάλα κυκλώματα παράνομων διακινήσεων από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά με την εμπλοκή 37 συνολικά ατόμων κατάφερε να αποκαλύψει η ΕΛΑΣ.

Το εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στους εμπλεκομένους είναι μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων και σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει πια στα χέρια του ο εισαγγελέας, μιλάμε για 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!

Πραγματικά τα στοιχεία που προκύπτουν είναι σοκαριστικά κι όλα αυτά την ώρα που τα μέλη αυτών των ΜΚΟ τα βλέπουμε συχνά να πραγματοποιούν πορείες και διαμαρτυρίες με τις οποίες δήθεν ενδιαφέρονται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Δείτε παρακάτω πώς αποκαλύφθηκε το κύκλωμα διακινητών στη Μυτιλήνη που συνεργαζόταν με μέλη ΜΚΟ


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.