×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έβρος: Τούρκοι διακινητές μαχαίρωσαν λαθρομετανάστες λίγο πριν μπουν στην Ελλάδα (vid)


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Έβρος: Τούρκοι διακινητές μαχαίρωσαν λαθρομετανάστες λίγο πριν μπουν στην Ελλάδα (vid)


Έβρος: Αγριεύει η κατάσταση στα σύνορα αναφορικά με την προσπάθεια που επιχειρεί η Τουρκία προκειμένου να «σπρώξει» πρόσφυγες και λαθρομετανάστες εντός της ελληνικής επικράτειας.

Όπως αναφέρει η σελίδα evros-news.gr «… είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι διευκολύνουν, ακόμα και οι Στρατοφύλακες με τους στρατιώτες, τους λαθρομετανάστες να βρίσκουν περάσματα στον ποταμό Έβρο για να περάσουν στην Ελλάδα, χωρίς να γίνει αποτροπή.

Κάποιοι διακινητές όμως… πιέζουν με κάθε τρόπο από την τουρκική πλευρά όσους θέλουν να περάσουν στην χώρα μας και για κάποιο λόγο εμφανίζονται… διστακτικοί. Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ που είναι σημερινό από την περιοχή των Μαρασίων Ορεστιάδας, από τους συγκεκριμένους που είναι μάλλον Αφγανοί, ο ένας είναι τραυματισμένος με μαχαίρι στο χέρι και ζητούν όλοι μαζί βοήθεια για να τον παραλάβει η αστυνομία και να γίνει η περίθαλψη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Καταδιώξεις διακινητών λαθρομεταναστών, αυτοκίνητο σε χαράδρα και τραυματισμοί

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους λαθρομετανάστες που μόλις είχαν περάσει από την περιοχή του Τριγώνου στην Ελλάδα. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα άτομα που καταφέρνουν και περνούν από διάφορα μέρη του ποταμού Έβρου στην περιοχή μας και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, που ανακοινώνει συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών».


Τελευταία Νέα