ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Έβρος: Ύποπτη προσπάθεια Τούρκων… μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν στην Ελλάδα – Πότε μπαίνει ο φράκτης

Οι ελληνικές Αρχές διαπιστώνουν μία έντονη αύξηση στις μεταναστευτικές ροές και το ύποπτο είναι πως πρόκειται για Τούρκους πολίτες!
Έβρος: Ύποπτη προσπάθεια Τούρκων… μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν στην Ελλάδα – Πότε μπαίνει ο φράκτης

Σαν να μην έφτανε η αθρόα μετανάστευση που δέχεται η χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια θαλάσσης και Έβρο, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένα ύποπτο φαινόμενο.

Έβρος: Συγκεκριμένα οι ελληνικές Αρχές διαπιστώνουν μία έντονη αύξηση στις μεταναστευτικές ροές στον Έβρο. Το ύποπτο της υπόθεσης βεβαίως είναι πως η πλειονότητα των εισερχομένων στη χώρα είναι… Τούρκοι!

Πιο συγκεκριμένα, την 1η Σεπτεμβρίου από τα 31 άτομα που πέρασαν συνολικά τα σύνορα από τον Έβρο, τα 29 ήταν Τούρκοι και μία ημέρα πριν, στις 31 Αυγούστου από τα 29 άτομα που πέρασαν συνολικά τα σύνορα από τον Έβρο, τα 22 ήταν Τούρκοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακραία πρόκληση παραστρατιωτικής οργάνωσης του Ερντογάν: «Θα καταλάβουμε τη Θεσσαλονίκη»

Θυμίζουμε οτι στις 30 Αυγούστου, 26 Τούρκοι πολίτες είχαν φτάσει στη Χίο ζητώντας πολιτικό άσυλο, ισχυριζόμενοι ότι διώκονται διωκόμενοι από την κυβέρνηση Ερντογάν.

Το θέμα είναι αν όντως λένε την αλήθεια (ότι διώκονται δηλαδή) ή πρόκειται για ένα ακόμη «τρικ» του ακροδεξιού ηγέτη της Τουρκίας να «φορτώσει» με αλλοδαπούς μετανάστες την χώρα μας.

Αυτό σε συνδυασμό με το φαινόμενο που παρατηρείται στον Έβρο βάζει σε υποψίες για τις προθέσεις του Ερντογάν. Κι αυτό  καθώς ο «σουλτάνος» είδε την προσπάθεια που έκανε πριν από λίγους μήνες για «εισβολή» μεταναστών (η συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομοι) στην Ελλάδα, να πέφτει στο κενό.

Έβρος: Μπαίνει ο νέος φράχτης

Εξάλλου εντός των επόμενων τεσσάρων μηνών θα είναι έτοιμα και τα πρώτα κομμάτια του νέου φράχτη στα σύνορα του Έβρου ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η κατασκευή ενός δύσκολου κομματιού 14 χιλιομέτρων, το οποίο θα είναι έτοιμο στους επόμενους οκτώ μήνες, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV η Μίνα Καραμήτρου.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.