×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καρά Τεπέ: Έλειπαν 1.500 άτομα από τα rapid test!


Γεωργία Τσιαρλή

Καρά Τεπέ: Έλειπαν 1.500 άτομα από τα rapid test!


Εκατοντάδες κρούσματα κορoνοϊού καταγράφονται στη Λέσβο σύμφωνα με τον Γιάννη Συνάνη δημοσιογράφο lesvosnews.net που μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ πριν την καταστροφή της Μόριας είχαν καταγραφεί 12.300 μετανάστες, στη συνέχεια, στο Καρά Τεπέ κατά τη διαδικασία των rapid test διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 1.500 άτομα.

«Ή βρήκαν κάποιο τρόπο και έφυγαν προς την ενδοχώρα ή βρίσκονται ανάμεσα μας», είπε. Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, ενδέχεται 100 εξ αυτών να είναι θετικοί στον κορoνοϊό.

Όσον αφορά τους μετανάστες που είναι θετικοί, μπαίνουν σε καραντίνα και επανέρχονται στην δομή του Καρά Τεπέ μόλις περάσει διάστημα 14 ημερών.

Ωστόσο με τις πρώτες βροχές πλημμύρισαν 80 σκηνές και, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γ. Συνάνης, γίνονται προσπάθειες να μην περάσουν άλλο χειμώνα οι μετανάστες σε αυτήν την κατάσταση.

Σχετικά με την αποσυμφόρηση του νησιού σημείωσε πως από τους περίπου 25.000 μετανάστες που βρίσκονταν στο νησί πλέον παραμένουν μόνο 7.500 άτομα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με βάση πληροφορίες που επικαλέστηκε από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Ν. Μηταράκη, ο αριθμός αυτός θα πέσει ακόμα περισσότερο έτσι ώστε σε ένα μήνα οι μετανάστες να είναι κάτω από 6.000 και να μειωθεί ακόμη περισσότερο μετά τις γιορτές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το SportimeΤελευταία Νέα