×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαλακάσα-Σκηνικό πολέμου: Αστυνομία εναντίον πολιτών για τους μετανάστες!


    Νίκος Τοσκίτσης

Μαλακάσα-Σκηνικό πολέμου: Αστυνομία εναντίον πολιτών για τους μετανάστες!


Μαλακάσα-Σκηνικό πολέμου: Αστυνομία εναντίον πολιτών για τους μετανάστες: Πέντε συλλήψεις κατοίκων και έξι τραυματίες αστυνομικοί – Οι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά την Εθνική οδό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε για λίγη ώρα την Κυριακή η Εθνική στη Μαλακάσα, καθώς κάτοικοι της περιοχής συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, μετά από διαμαρτυρία για τις μεταναστευτικές δομές και την απουσία ελέγχου από τις αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόρτζ Φλόιντ: Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας!

Μετά από μία σειρά περιστατικών στην περιοχή και πολλές καταγγελίες για τους κινδύνους που προκαλεί η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στις δομές, οι κάτοικοι της Μαλακάσας οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας περιφερειακά της εθνικής οδού. Όταν θέλησαν να κλείσουν για λίγη ώρα συμβολικά την Εθνική, δέχθηκαν την παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία χρησιμοποίησε χημικά.

Η αστυνομία από την πλευρά της, με ανακοίνωση που εξέδωσε, παρουσιάζει τα γεγονότα με διαφορετικό τρόπο, κάνοντας λόγο για επιθέσεις των κατοίκων προς τους αστυνομικούς, με πέτρες και ξύλα.

Από τις συγκρούσεις υπήρξαν τραυματισμοί τόσο από την πλευρά των κατοίκων, όσο και από τους αστυνομικούς, ενώ συνελήφθησαν και πέντε πολίτες.


Τελευταία Νέα