×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μόρια: Νέα φωτιά στο ΚΥΤ (pics-vids)


Κώστας Παπαδόπουλος

Μόρια: Νέα φωτιά στο ΚΥΤ (pics-vids)


Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην Μόρια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο εστίες μέσα και έξω από το ΚΥΤ της Μόριας με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν σε όλα τα σημεία.

H φωτιά καίει  όσες σκηνές έχουν απομείνει με τις εικόνες καταστροφής και απόγνωσης να μην έχουν τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητεί έναν μελαχρινό άντρα με κάπρι παντελόνι ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τις αναζωπυρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραφήνα – Φωτιά: Προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων του Οικισμού «Δροσιάς»

Η νέα φωτιά προκάλεσε πανικό σε πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή και προστέθηκαν στο μήκους πολλών χιλιομέτρων υπαίθριο καταυλισμό στο δρόμο από το ΚΥΤ μέχρι την είσοδο της πόλης. Οι δύο φωτιές έχουν απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων μεταξύ τους και μαύρος πυκνός καπνός βγαίνει από τα σημεία που καίγονται.

Η κατάσταση στο νησί είναι τεταμένη τόσο από κατοίκους που έχουν συγκεντρωθεί στη δομή με σκοπό να μην  επιτρέψουν να περάσουν μέσα στη δομή οχήματα του στρατού, προκειμένου να κάνουν εργασίες καθαρισμού και να τοποθετήσουν νέες σκηνές για να μείνουν οι άστεγοι μετανάστες και πρόσφυγες όσο και από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που είδαν μέσα σε ένα βράδυ να γίνονται στάχτη και τα λιγοστά υπάρχοντά τους.

Πριν από λίγο, ομάδα ατόμων, επιτέθηκε σε cameraman τηλεοπτικού σταθμού που βρισκόταν εκεί για να καλύψει τα γεγονότα. Αφού έσπρωξαν την κάμερα που κρατούσε στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras