ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Τουρκία – Πρόβλεψη σοκ για 30 εκατομμύρια μετανάστες στη γειτονική χώρα – Θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Μετανάστες από Πακιστάν, Ινδία και Μπαγκλαντές, αναμένεται να κατακλύσουν την Τουρκία - Υπάρχει κίνδυνος για την Ελλάδα;
Τουρκία – Πρόβλεψη σοκ για 30 εκατομμύρια μετανάστες στη γειτονική χώρα – Θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Τρομακτική πρόβλεψη για την Τουρκία καθώς σύμφωνα με έρευνες 30 εκατομμύρια μετανάστες θα καταφθάσουν στην χώρα από τα γύρω κράτη.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πανεπιστημιακο, Λεβέντ Κουρνάζ, μέσα σε 20 χρόνια, «30 εκατομμύρια νέοι μετανάστες θα συρρέουν στα σύνορα της Τουρκίας και μέσα σε 10 χρόνια, οι δυτικοί τουρίστες δεν θα μπορούν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία».

Η συνέχεια στο geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.