ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Τουρκία: Τρόμος για τουρκική παραστρατιωτική ομάδα που έχει στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες

Παραστρατιωτική ομάδα, έχει ως στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες - Ακολουθείται η τακτική της Κύπρου.
Τουρκία: Τρόμος για τουρκική παραστρατιωτική ομάδα που έχει στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες

Ολόκληρο παρακράτος με σκοπό να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα, έχει στήσει η Τουρκία, υπό τις ευλογίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φυσικά.

Διαβάσατε νωρίτερα στο Sportime για την τουρκική μυστική υπηρεσία που στήνει προβοκάτσιες στην Ελλάδα, με διάφορους ύπουλους τρόπους.

Τώρα, απόρρητα έγγραφα που φέρονται να έφτασαν στα χέρια του Τούρκου δημοσιογράφου, μιλάνε λόγο για ύπαρξη «παραστρατιωτικής ομάδας η οποία συστάθηκε με μοναδικό σκοπό ως στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες». Και ποια χώρα είναι Νο1 στη λίστα αυτής της ομάδας που έχει στήσει ο Τούρκος πρόεδρος. Μα φυσικά η Ελλάδα!

Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά, μέλη της ομάδας αυτή είναι άτομα είναι αναμεμειγμένα και στα κυκλώματα που διακινούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Τουρκία: Η τακτική της τουρκικής παραστρατιωτικής ομάδας αποσταθεροποιεί χώρες

Αυτή η στρατηγική περιλαμβάνει σποραδικές, τακτικού χαρακτήρα επιθετικές ενέργειες. Μάλιστα θα είναι στοχευμένα μικρής έκτασης και έντασης, ώστε η αντίδραση της ελληνικής πλευράς να μην είναι έντονη. Αυτή, εξάλλου, είναι και η πάγια τακτική του τουρκικού επεκτατισμού, η οποία πλέον εφαρμόζεται μέσω του ύπουλου, υβριδικού πολέμου και όχι με κατά μέτωπο επίθεση, όπως γινόταν παλαιότερα.

Είναι χαρακτηριστικά όσα αποκαλύπτει Τούρκος αναλυτής, ειδικός σε θέµατα ασφαλείας, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε εµµέσως πλην σαφώς την ύπαρξη της οµάδας.

Ειδικότερα ο Μετέ Γιαράρ υποστήριξε προ ημέρων ότι η προκλητική δήλωση του Ερντογάν «µπορεί ξαφνικά να έρθουµε ένα βράδυ» αποτελεί την έναρξη µιας διαδικασίας ίδιας µε αυτήν που προηγήθηκε της εισβολής στην Κύπρο…

«Για να γίνει στρατιωτική επέµβαση στην Κύπρο επί 10 χρόνια έγινε στρατιωτική προετοιµασία µε διάφορες παραστρατιωτικές οργανώσεις», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Τούρκος αναλυτής, ενώ καταλήγοντας συμπλήρωσε ότι στα ίδια βήµατα κινείται και σήµερα η Τουρκία.

Από την πλευράς η Αθήνα ισχυρίζεται οτι παρακολουθεί τα πάντα, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε απόλυτη ετοιµότητα για παρέμβει σε ό,τι κι αν χρειαστεί, ωστόσο βλέπουμε μια μάλλον μειλίχια στάση στις τόσες προκλήσεις και παραβιάσεις που κάνει καθημερινά κατά της χώρας μας ο Ερντογάν…


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τρόμος για τουρκική παραστρατιωτική ομάδα που έχει στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.