Μόρια

Κατώτερη των περιστάσεων, αναφορικά με το χάος που επικρατεί στη Μόρια, φαίνεται πως είναι για ακόμη μια φορά η ΕΥΠ, καθώς όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, δεν μπόρεσε να προειδοποιήσει εγκαίρως τις αστυνομικές και λοιπές αρμόδιες αρχές, ώστε  να ανατρέψουν ή να αναχαιτίσουν εγκαίρως τα όσα συνέβησαν στη περιοχή. Μάλιστα ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...

Κατώτερη των περιστάσεων, αναφορικά με το χάος που επικρατεί στη Μόρια, φαίνεται πως είναι για ακόμη μια φορά η ΕΥΠ, καθώς όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, δεν μπόρεσε να προειδοποιήσει εγκαίρως τις αστυνομικές και λοιπές αρμόδιες αρχές, ώστε  να ανατρέψουν ή να αναχαιτίσουν εγκαίρως τα όσα συνέβησαν στη περιοχή.

Μάλιστα ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Mega Tv, ανέφερε πως οι φωτιές στις σκηνές των μεταναστών δεν έμπαιναν τυχαία και πως θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, αφήνοντας έτσι υπαινιγμούς για οργανωμένο σχέδιο και προβοκάτσια από αγνώστους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόρια: Τι θα πει πως φταίει αυτή τη φορά ο Νίκος Χαρδαλιάς; Το 112; Η ΕΜΥ; Οι νέοι; Μια… ασύμμετρη απειλή;

Εκτός βεβαία αν τα όσα συνέβησαν δεν αποτέλεσαν κάποιο οργανωμένο σχέδιο ή προβοκάτσια, όπως άφησαν να εννοηθεί κυβερνητικές πηγές και ήταν αποτέλεσμα αυτόνομων πράξεων διάφορων ατόμων στο ΚΥΤ της Μόριας.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΥΠ φέρεται να πιάνεται στον ύπνο.

Τον Μάρτιο του 2020 όταν μεγάλος όγκος μεταναστών προσπάθησαν να περάσουν ομαδικά απο τον Έβρό στην Ελλάδα, κάνοντας γενικευμένα επεισόδια στην περιοχή, η ΕΥΠ ούτε τότε είχε ειδοποιήσει εγκαίρως τις αρχές.

Σε θέματα που αφορούν τόσο την εθνική μας κυριαρχία, όσο και ασύμμετρες απειλές στο εσωτερικό της χώρας από ξένες δυνάμεις, δεν γίνεται να μην υπάρχει σοβαρότητα και σχέδιο.

Περιμένουμε από τον κ. Κοντολέων τις ΕΥΠ, να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για το τι έγινε χθες το βράδυ στη Μόρια και τί έπραξε η ΕΥΠ ώστε να αποφευχθεί…το χάος το οποίο είναι γεγονός και το βιώνουν πλέον οι κάτοικοι της Λέσβου, υπό την απειλή μάλιστα της εξάπλωσης του Κορονοϊού.