Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στη Μόρια, επιβεβαίωσε πως μέχρι τώρα έχουν βρεθεί μόνο 8 μετανάστες από τους 35 που είχαν διαπιστωθεί με Κορονοϊό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του συνόλου των πολιτών που διαμένουν στη Λέσβο. Πέρα...

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στη Μόρια, επιβεβαίωσε πως μέχρι τώρα έχουν βρεθεί μόνο 8 μετανάστες από τους 35 που είχαν διαπιστωθεί με Κορονοϊό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του συνόλου των πολιτών που διαμένουν στη Λέσβο.

Πέρα από την βόμβα του μεταναστευτικού που ήταν δεδομένο πως θα σκάσει στη Μυτιλήνη, εξαιτίας των κακών χειρισμών τόσο της κυβέρνησης όσο και της Ε.Ε , δυστυχώς οι αρχές αποδείχθηκαν μικρότερες των καιρών, αφήνοντας να σκάσει μέσα στα χέρια τους και στην καρδιά του νησιού…και μια υγειονομική βόμβα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς από τους αρμόδιους υπουργούς και κυβερνητικούς υπεύθυνους δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τα όσα καλούνται να βιώσουν τις επόμενες μέρες τόσο οι κάτοικοι του νησιού, όσο και οι ίδιοι οι μετανάστες.

Θα είχε ενδιαφέρον να τοποθετηθούν για το θέμα της μη εύρεσης των μεταναστών και της “επικινδυνότητας” του να κυκλοφορούν “ελεύθερα” φορείς του ιού, τόσο ο κ. Χαρδαλίας όσο και ο κ. Τσιόδρας, μιας και σήμερα έχουμε και πάλι αύξηση των κρουσμάτων τα οποία έφτασαν τα 248.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Μόρια: Τραγουδούσαν «bye bye Μόρια» την ώρα που το ΚΥΤ φλεγόταν (vid)

Η ΕΥΠ κατώτερη των περιστάσεων για το χάος στη Μόρια