ΜΟΡΙΑ

Μόρια: «Ήταν σκόπιμη η πυρκαγιά»

Στη φωτιά που κατέκαψε τη Μόρια αλλά και στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και έπειτα με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης χαρακτήρισε σκόπιμη την φωτιά που ξέσπασε χθες στο ΚΥΤ στην Μόρια. Παράλληλα μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε...
Μόρια: «Ήταν σκόπιμη η πυρκαγιά»

Στη φωτιά που κατέκαψε τη Μόρια αλλά και στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και έπειτα με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης χαρακτήρισε σκόπιμη την φωτιά που ξέσπασε χθες στο ΚΥΤ στην Μόρια.

Παράλληλα μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες: «Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η απομάκρυνσή τους από το νησί».
Και πρόσθεσε ότι «το νησί τα τελευταία χρόνια έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα με την φιλοξενία των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν στη Βόρεια Ευρώπη».

Δήλωσε επίσης ότι «η εξεύρεση θέσης για τη δομή έχει καταστεί τελείως αδύνατη. Χθες στη σύσκεψη που έγινε με το κυβερνητικό κλιμάκιο και τους Δημάρχους της Λέσβου δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί λύση. Έχει φορτιστεί το θέμα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να εξευρεθεί μια λύση αποδεκτή».

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Τον γύρο του κόσμου έκανε η καταστροφή – Η αντίδραση των διεθνών ΜΜΕ

Εικόνες ντροπής: Χιλιάδες κοιμούνται στο δρόμο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόρια: «Ήταν σκόπιμη η πυρκαγιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.