Ναγκόρνο Καραμπάχ: «Οι Αρμένιοι θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στα ιστορικά εδάφη τους», προέβλεψε ο Γέροντας Παΐσιος, πριν από αρκετές δεκαετίες, αναφέρει το γερμανικό NTV.

Ναγκόρνο Καραμπάχ: «Οι Αρμένιοι θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στα ιστορικά εδάφη τους», προέβλεψε ο Γέροντας Παΐσιος, πριν από δεκαετίες.

Ναγκόρνο Καραμπάχ: «Οι Αρμένιοι θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στα ιστορικά εδάφη τους», προέβλεψε ο Γέροντας Παΐσιος, πριν από αρκετές δεκαετίες, αναφέρει το NTV.

Σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο η Τουρκία «θα παραχωρηθεί στα χέρια των Ρώσων και θα χωριστεί σε τρία ή τέσσερα μέρη».

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Οι Αρμένιοι καίνε τα σπίτια τους στο Αρτσάχ – «Αζέροι, δεν θα μείνετε σε αυτά»

«Η Μέση Ανατολή θα γίνει η αρένα των πολέμων στους οποίους θα συμμετάσχουν οι Ρώσοι. Αλλά η Τουρκία θα νικηθεί, η Τουρκία θα καταστραφεί από τους συμμάχους της. Η Τουρκία θα καταστραφεί και θα διαγραφεί από τον χάρτη για πάντα. Η χώρα θα χωριστεί σε τρία ή τέσσερα μέρη: Έλληνες, Κούρδοι και Αρμένιοι θα καταλάβουν τα εδάφη τους. Ο χρόνος μετράει ήδη», προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος, αναφέρεται.

Ο καθηγητής θεολογίας στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών Κανανίδης Κωνσταντίνοφ λέει: «Ο Άγιος Παΐσιος εξέφρασε την προφητεία για την πτώση και τη διχοτόμηση της Τουρκίας παρουσία μου, εκείνη την ημέρα μίλησε επίσης για φανατικούς που θα καταστρέψουν την Ευρώπη – και μόνο τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσε», αναφέρει το αρμένικο newshay.com.