×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπέος: «Ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπορεί να φύγει από την πόλη»


    Sportime Team

Μπέος: «Ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπορεί να φύγει από την πόλη»


Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε εκ νέου θέση για το ενδιαφέρον του Ηρακλή, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ΝΠΣ Βόλος δε φεύγει από την πόλη.

Ο Δήμαρχος Βόλου είπε για τις συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του «Γηραιού» και ήταν κάθετος σχετικά με την πρόταση που του έγινε.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ARENA FM» και είπε:

«Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με τον Ηρακλή για την αγορά του ΑΦΜ. Υπήρχε μια συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο, τον οποίο και δεν ήξερα, αλλά μου τον γνώρισε ένας κοινός μας φίλος από τις ΗΠΑ. Του ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή, ότι δεν πρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν τίθεται θέμα ο Βόλος να φύγει από την πόλη.

Εκεί τελείωσαν όλα. Εγώ αν ήμουν από την αντίθετη πλευρά, θα τον έπαιρνα τον Βόλο. Το πότε όμως θα τον έπαιρνα, είναι άλλο θέμα. Τώρα όμως, δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο η ομάδα. Σε 8-9 μήνες δεν ξέρω».

Μπέος: Πέρασε και στην… αντεπίθεση

Στη συνέχεια πέρασε και στην… αντεπίθεση: «Πόσους ακόμη θα καταστρέψει, όμως, ο Ηρακλής; Πόσα ΑΦΜ θα κάψει ακόμη; Εγώ τον υπηρέτησα για 40 ημέρες τον Ηρακλή, έδωσα και 150.000 ευρώ, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το θέμα δεν είναι αν αγοράσει ένα ΑΦΜ τώρα, ή έρθει ένας επιχειρηματίας. Πρέπει να βάλει στέρεες βάσεις, να κοιτάξει μπροστά. Δεν μπορεί μια μερίδα ατόμων να προσπαθεί να περάσει το δικό της μήνυμα και να διώχνουν μαζί και τους υγιείς φιλάθλους. Αν ήμουν Πρόεδρος του Ηρακλή, εγώ δεν θα τους επέτρεπα να είναι καν στο γήπεδο».

Τέλος, σχολίασε: «Στον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος είδα ένα αδιάφορο ματς στο Καυτανζόγλειο. Αυτό δεν το είχα ξανασυναντήσει. Είχε 500 άτομα στο γήπεδο, τα 400 βρίζανε. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λάθη, εγώ όμως διαπίστωσα ότι είναι αγνός άνθρωπος, επιχειρηματίας. Ο Ηρακλής πρέπει να βρει έναν άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενο, και να τον οδηγήσει και πάλι εκεί που ανήκει. Μέχρι την Β’ Εθνική, ο Ηρακλής είναι αυτοδύναμος, δεν χρειάζεται κανέναν φοβερό επενδυτή άλλωστε».


Τελευταία Νέα