×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπέος: «Ο ΝΠΣ Βόλος δεν φεύγει από την πόλη»


    Sportime Team

Μπέος: «Ο ΝΠΣ Βόλος δεν φεύγει από την πόλη»


Ο Ηρακλής αναζητεί εδώ και καιρό τον τρόπο να επανέλθει στη Super League 1 μέσω αγοράς του ΑΦΜ του Ηρακλή, ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος το ξέκοψε για ακόμα μια φορά.

Ο Δήμαρχος Βόλου και μικρομέτοχος της ΠΑΕ αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με ανθρώπους που εκπροσωπούν τον «γηραιό», προκειμένου να τον πείσουν να μεταφέρουν την ομάδα της Μαγνησίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι λογικό και επόμενο, ο Μπέος τους ενημέρωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και πως ο ΝΠΣ Βόλος θα παραμείνει στη πόλη.

Μπέος: Αναλυτικά η δήλωση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα.

Μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ( αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».


Τελευταία Νέα