ΝΠΣ Βόλος: Το project για την επόμενη σεζόν των Θεσσαλών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τα «πωλητήρια», τα ερωτηματικά, οι σίγουροι και οι… προς την έξοδο!

Πέντε παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν και στον ΝΠΣ Βόλος, έχουν ήδη ξεκινήσει να «μαγειρεύουν» πριν πεινάσουν.
Κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως οι  Γκρίλο, Τσοκάνης, Νίνης, Μήτογλου, Φεράρι έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους, αν και κάποιοι εξ αυτών έχουν μπει στη «βιτρίνα» και είναι πολύ πιθανό να πουληθούν, αν δεν έχουν πουληθεί ήδη.

Ο Δουβίκας ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, με 10 γκολ ήδη στο ενεργητικό του, πιθανότατα θα αποχωρήσει. Ήδη η ΠΑΕ έχει στα χέρια της επίσημες προτάσεις, άκρως συμφέρουσες οικονομικά.

Ορισμένοι θα δώσουν «εξετάσεις» στα πέντε εναπομείναντα ματς μέχρι το φινάλε, μέσα από τα οποία θα κριθεί αν θα κληθούν να ανανεώσουν.

Κλέιμαν και Καραβέλης είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει η διοίκηση.

Ο Χουάν Περέα είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ θα ζητήσει τον εκ νέου δανεισμό του από τους «πράσινους».

Οι Βενεζουελάνοι Ντάρντο Μίλοκ και Χοσέ Ρίβας που ήρθαν τον Γενάρη στην ομάδα, είναι δεδομένο οτι θα αποχωρήσουν αφού δεν αγωνίζονται.

Ανεξάρτητα από το πόσες αποχωρήσεις θα προκύψουν, στους «κυανέρυθρους» υπάρχει ένας σημαντικός «κορμός» ποδοσφαιριστών και το καλοκαίρι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Οχι φτου κι από την αρχή.