ΝΠΣ Βόλος: Ο Ισπανός αμυντικός θα είναι πιθανότατα η επόμενη ανανέωση συμβολαίου τους Θεσσαλούς.

Ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών θα είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του ΝΠΣ Βόλος.

Γκρίλο, Τσοκάνης, Νίνης, Μήτογλου, Φεράρι είναι οι πέντε πρώτοι που κλήθηκαν και ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο επόμενος θα είναι ο Σέρτζιο Τέκιο.

Ο Ισπανός αμυντικός αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός, είναι βασικός και αναντικατάστατος στην 11άδα των «κυανέρυθρων» και πρόθεση της διοίκησης είναι η συνεργασία με τον δεξιοπόδαρο ακραίο αμυντικό να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Με συμβόλαιο και τη σεζόν 2021-22 δεσμεύονται και οι Ριένστρα, Μπαριέντος, Σάντσες, Κρητικός και Δουβίκας, αν και ο τελευταίος είναι δεδομένο οτι θα πουληθεί.

Από κει και πέρα, ελεύθεροι μένουν οι Κλέιμαν, Καραβέλης, Κιάκος, Ντεντάκης, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Μπουένο, ενώ ολοκληρώνεται και ο δανεισμός του Περέα.

Περισσότεροι από τους μισούς είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στο Βόλο η «κυανέρυθρη» διοίκηση. Με ορισμένους εξ αυτών έχει ήδη γίνει μια πρώτη κουβέντα.

Ο Μπουένο μέχρι στιγμής δεν είναι μέσα σε αυτούς. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, αλλά έχει καταγράψει μόλις έξι συμμετοχές με τους Θεσσαλούς που σε αγωνιστικά λεπτά μόλις και μετά βίας συμπληρώνουν δύο «γεμάτα» 90λεπτα.