Ο Αργεντίνος δεξιός μπακ μίλησε για τη συμφωνία του με τον ΝΠΣ Βόλος, αλλά πιάστηκε… αδιάβαστος!

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΝΠΣ Βόλος, ο Εμιλιάνο Πουρίτα.

Ο πρώην δεξιός μπακ της Σαν Μαρτίν Τουκουμάν μίλησε στους συμπατριώτες του και στο μέσο «soloascenso.com.ar για τη νέα «σελίδα» στην καριέρα του αλλά πιάστηκε… αδιάβαστος όσον αφορά την ιστορία της νέας του ομάδας.

«Η πρόταση ήρθε απευθείας από τον σύλλογο μέσω ενός διαμεσολαβητή που είναι υπεύθυνος για την αγορά της λατινικής Αμερικής. Ήταν κάτι σταθερό και με ενδιέφερε, γιατί είναι ένα άλμα για την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ανοίγει ο δρόμος για να πετύχω στόχους και να πραγματοποιήσω όνειρα. Η ομάδα σεβάστηκε την επιθυμία μου να συνεχίσω στην Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη αλλαγή και πρόκληση για εμένα και θέλω να βελτιώνομαι».

Για το πώς δημιουργήθηκε ο Βόλος, ο Αργεντινός δεν έδειξε τόσο καλά ενημερωμένος, αφού σύμφωνα με το ίδιο μέσο, είπε: «Γνωρίζω ότι το κλαμπ είναι αποτέλεσμα συγχώνευσης μεταξύ δύο παλιών ομάδων της πόλης. Προβιβάστηκε πριν δύο χρόνια και φέτος είχε την καλύτερη πορεία της ιστορίας του. Τώρα υπάρχουν νέοι στόχοι και όταν φτάσω, σίγουρα, θα μάθω περισσότερα».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Άρης: H καθυστέρηση από το CAS και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που «τρέχει» με… χίλια!

Άρης: Ανανέωσε κι επίσημα ο Δεληζήσης!

Λαμία: Δικός της και ο Γιώργος Μανούσος!