×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΝΠΣ Βόλος: Δεν προχωράει του Βελόζο


    Sportime Team

ΝΠΣ Βόλος: Δεν προχωράει του Βελόζο


Ήρθε κι έφυγε! Συμβαίνουν κι αυτά στις μεταγραφές και το βίωσε ο ΝΠΣ Βόλος. Εάν δεν πέσουν οι υπογραφές, τελειωμένο δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα.

Ο Μιγκέλ Βελόζο ήρθε το Σάββατο (29/6) στην Ελλάδα, πήγε μέχρι την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, είχε την τελική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά εκεί παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων.

Όχι μόνο δεν έπεσαν οι υπογραφές, αλλά ο 27χρονος μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε! Γύρισε πίσω στην πατρίδα του και αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Από την ομάδα βγαίνει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Πορτογαλοελβετού.

Τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ξαμάξ και είχε δύο γκολ και πέντε ασίστ σε 25 ματς πρωταθλήματος. Στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Σιόν, Βαντούζ και Λοζάν-Σπορτ. Μέχρι τώρα δεν είχε αποχωρήσει ποτέ από την Ελβετία και απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό τελικά ίσως να μη συμβεί και αυτό το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις χαφ ακόμη που εξετάζονται. Το τοπίο φυσικά δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού ο ΝΠΣ Βόλος πίστευε πως θα τελείωναν όλα χωρίς επιπλοκές.

Τέλος, υπάρχουν πολλά σενάρια ακόμη για παίκτες που κοιτούν οι Βολιώτες. Ένα εξ αυτών αναφέρει πως στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο διεθνής τερματοφύλακας αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό.