Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Κυβέρνηση εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος αναφορικά με τα χρήματα που θα λάβουν οι ομάδες από το στοίχημα.

ΝΠΣ Βόλος: Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί την Ελληνική Κυβέρνηση αναφορικά με το θέμα τον χρημάτων που θα λάβουν οι ομάδες από το στοίχημα εξέδωσε ο Βόλος. Για αποκατάσταση της αδικίας κάνει λόγο μέσα στην ανακοίνωση της η θεσσαλική ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

Η ΠΑΕ Βόλος θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υπουργό αλλά και όλους όσοι συνέβαλλαν ώστε να αποκατασταθεί μία αδικία πολλών ετών και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να πάρει επιτέλους αυτό που του αξίζει από το στοίχημα.

Κάτι που καμία άλλη Κυβέρνηση στο παρελθόν δεν είχε τη βούληση να πράξει, κάνοντας απλά το αυτονόητο.

Βόλος – Επιβεβαίωση Sportime: «Ναυάγιο» με τους λάτιν επενδυτές!

Ο Βόλος έκανε γνωστό πως προέκυψε «ναυάγιο» στις συζητήσεις για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Βόλος παρουσιαζόταν έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να περάσει σε χέρια ξένων (λατίνων) επενδυτών, αλλά το deal έπεσε στο κενό και έτσι μέχρι νεοτέρας η ομάδα της Θεσσαλίας δεν αλλάζει χέρια.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει σχετικά πριν από έναν μήνα. Τότε οι συζητήσεις είχαν «σκαλώσει» και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της το επιβεβαίωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ και ο πρόεδρος προσωπικά, κάνουν γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών που ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί.

Παρά ταύτα επειδή η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ είναι από τις πλέον υγιείς κεφαλαιουχικά, νομικά και αθλητικά, ανακοινώνει ότι θα συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση υγιούς επενδυτή μεγαλομετόχου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος: Ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο ο Γκρίλο