×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΝΠΣ Βόλος: Τρελαμένοι με Μάνια!


    Νίκος Μαρκάτος

ΝΠΣ Βόλος: Τρελαμένοι με Μάνια!. «Μύλος» με την υπόθεση του Μιχάλη Μανιά στον ΝΠΣ Βόλος...


«Μύλος» με την υπόθεση του Μιχάλη Μανιά στον ΝΠΣ Βόλος και δεν αποκλείεται η λύση να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού οι Θεσσαλοί σκέφτονται ακόμα και να κινηθούν νομικά εις βάρος του, καθώς είναι έξαλλοι με την αντιεπαγγελματική, όπως την χαρακτηρίζουν, στάση του 30χρονου επιθετικού.

Όπως αναφέρουν, ο Μανιάς έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς από την περασμένη Δευτέρα, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ πήρε και προκαταβολή! Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας της Μαγνησίας έχουν και τις κλασικές φωτογραφίες  που θα «ανέβαζαν» στην επίσημη ιστοσελίδα τους, μαζί με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ειρήσθω εν παρόδω οι ετήσιες απολαβές του Ροδίτη επιθετικού θα ξεπερνούσαν τις 110 χιλιάδες ευρώ!

Πριν επισημοποιηθεί το deal, πάντα σύμφωνα με τους Θεσσαλούς, ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε ότι δεν θέλει να προχωρήσει η μεταγραφή του,  πιθανόν επειδή δέχθηκε καλύτερη πρόταση από την Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Φιλική νίκη (vid)

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και στην Πογκόν με την οποία δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβολαίου. Ωστόσο είναι απορίας άξιο, πως ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Βόλο, υπογράφοντας μάλιστα και συμβόλαιο και παράλληλα κυπριακά δημοσιεύματα γράφουν οτι τον περιμένουν σήμερα στην Ανόρθωση για να κλείσει!

Η ΠΑΕ δεν προτίθεται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο, κάνοντας λόγο για αντιεπαγγελματική και ανήθικη συμπεριφορά από την πλευρά του 30χρονου φορ!

Οι δύο πλευρές πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του sportime, βρίσκονται σε διαβουλεύσεις προκειμένου να μην φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Πως θα γίνει αυτό; Ότι δεν γίνεται με χρήματα, γίνεται με… περισσότερα χρήματα.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα