×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βόλος σε Κούγια: «Δεν σου επιτρέπει το ύψος σου να απειλείς»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Βόλος σε Κούγια: «Δεν σου επιτρέπει το ύψος σου να απειλείς»


Θέση πήρε ο Βόλος μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια σχετικά με το ματς των Θεσσαλών με τη Λαμία. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ζήτησε να καταθέσει ως μάρτυρας για το συγκεκριμένο ματς. 

Ο Βόλος σήκωσε το γάντι και ξεκαθάρισε στον γνωστό ποινικολόγο πως δεν πρέπει να απειλεί. Προσέθεσε ακόμη πως χαίρεται για το γεγονός πως διερευνάται αυτό το παιχνίδι, αφού οι άνθρωποί του έκαναν τη μηνυτήρια αναφορά.

Η ανακοίνωση: «Ως ΠΑΕ Βόλος αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στον γνωστό Αλέκο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Του υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι βρισκόμαστε στο 2020 και όχι στο 2011 όπου ως ψευδομάρτυρας όπως έχει αποδειχθεί, υποδείκνυε -σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα- στην Εισαγγελέα κα Πόπη Παπανδρέου το πώς θα συνάψει ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο στέλνοντας αθώους ανθρώπους στη φυλακή.

Ως ΠΑΕ Βόλος χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Εισαγγελία διερευνά τον αγώνα Βόλος – Λαμία, έπειτα από δική μας καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά, την επομένη κιόλας την εν λόγω αναμέτρησης.

Και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που τον συγκεκριμένο αγώνα τον διερευνά μία Εισαγγελέας με ήθος και αξία όπως η κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Ευχόμαστε, δε, ο αγώνας Βόλος – Λαμία να αποτελέσει την αρχή ώστε να βρεθούν – εάν και εφόσον υπάρχουν- στοιχεία και να οδηγηθούν οι πραγματικοί ένοχοι εκεί που τους αξίζει.

Κλείνοντας, είμαστε σίγουροι ότι εν έτη 2020 νοοτροπίες και συμπεριφορές όπως του Αλέκου Κούγια δεν μπορούν να επηρεάσουν Δικαστικές συνειδήσεις. Πολύ δε περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε μία Δικαστική λειτουργό όπως η κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

ΥΓ.: Αλέκο τις απειλές να τις αφήσεις για αλλού. Εξάλλου το ύψους σου δεν σου το επιτρέπει.

Και μην ξεχνάς. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

ΥΓ2: Αλέκο άσε τις ανακοινώσεις και ασχολήσου με την ομάδα σου, γιατί η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη».

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα