×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δικαίωση για τον… περήφανο Μιχάλη Μπούση


    Τάσος Τσόλκας

Δικαίωση για τον… περήφανο Μιχάλη Μπούση


Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League με το γκολ του Ναμπί στο 96’ και ο Μιχάλης Μπούσης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Ο διοικητικός ηγέτης του κρητικού συλλόγου είδε την ομάδα του να περνάει φέτος από τα… χίλια κύματα μέχρι να φτάσει στον στόχο.

Δεν είναι μόνο το χθεσινό γκολ στο 96’ και ο τρόπος που ήρθε η παραμονή, αλλά όλη η χρονιά, που ήταν εξαιρετικά δύσκολα και ψυχοφθόρα.

Από τότε που ανέλαβε τον ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης, η ομάδα ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ταλαιπωρήθηκε πολύ να βρει τον δρόμο της.

Στην πορεία ήρθε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, που ανακάτεψε και πάλι τα δεδομένα και αναστάτωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Βέβαια, η μεγαλύτερη περιπέτεια ήταν η αρχική τιμωρία του υποβιβασμού από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία άλλαξε στην έφεση και δικαίωση τον ΟΦΗ.

Όλα αυτά ήταν ένα πολύ μεγάλο βάρος για τον Μιχάλη Μπούση, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά ξέσπασε, έβγαλε από πάνω του όλη την πίεση και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που παρείχε στην ομάδα.

Μπούσης: «Ευχαριστώ όλους που είναι μέρος αυτού του πανέμορφου πρότζεκτ»

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο Μιχάλης Μπούσης στο Instagram:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη τους προς την ομάδα μας.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που πάλεψαν μέχρι το τέλος για το όνειρο που προσπαθούμε να πετύχουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο μου και τα παιδιά μου που είναι πάντα δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους αδερφούς μου και την αδερφή μου για την αγάπη και την υποστήριξη τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Παλυβού, τον θείο μου Πέτρο, την σύζυγο μου και τα παιδιά του που επίσης μοιράστηκαν μαζί μου τα όνειρα μου για την ομάδα μου και που είναι μέρος αυτού του πανέμορφου πρότζεκτ.

Ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους και την υποστήριξη τους. Πάμε ΟΦΗ».