×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΔΣ στον ΟΦΗ για αδειοδότηση, μεταγραφές και γήπεδο


Sportime Team

ΔΣ στον ΟΦΗ για αδειοδότηση, μεταγραφές και γήπεδο


Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα του ΟΦΗ, που αφορούν τις κινήσεις για τη νέα σεζόν, στο τελευταίο ΔΣ της ΠΑΕ.

Τα μέλη της διοίκησης των Κρητικών αναφέρθηκαν στις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στη μεταγραφική περιόδου, στο θέμα της αδειοδότησης, στο κεφάλαιο των χορηγιών, αλλά και στις εργασίες στο γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Θέματα που αφορούν τις παρεμβάσεις  που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο του ΟΦΗ, ενόψει Σούπερ Λίγκ, θέματα που αφορούν την προετοιμασία για την αδειοδότηση της ομάδας, θέματα μάρκετινγκ και θέματα χορηγιών για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αλλά και ενημέρωση για θέματα μεταγραφών, απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε την Τρίτη (19/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς ευχαρίστησε τους κ.κ. Γιάννη Βάβουλα και Μιχάλη Μυλωνάκη, για την μεγάλη συμπαράσταση, στο έργο της διοίκησης, παρ’ ότι και οι δυο δεν μετέχουν στο 9μελες Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Βάβουλας, που έχει τεθεί επικεφαλής σε θέματα που αφορούν σε παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Γεντί Κουλέ  ενημέρωσε, για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς ΟΦΗ, με βάση τις υποδείξεις της Σούπερ Λίγκ και τους κανονισμούς που υπάρχουν. Την απαραίτητη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, την τοποθέτηση τουρνικέ στις θύρες του γηπέδου και την αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Για το θέμα της αδειοδότησης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ήδη κατέθεσε τον φάκελο που αφορά τις υποδομές και προχωράει την προετοιμασία της, στα υπόλοιπα θέματα, με βάση το χρονιοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Για θέματα μεταγραφών ο Κώστας Καζανάκης, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει τις επαφές με παίκτες, με βάση τα οικονομικά κριτήρια και την οικονομική πολιτική που έχει χαραχθεί.

Όπως τόνισε γίνεται το καλύτερο δυνατό, με βάση τις εισηγήσεις του προπονητή μας, Νίκου Παπαδόπουλου.

Για θέματα χορηγιών και μάρκετινγκ ο Μανόλης Γουρνιεζάκης ενημέρωσε για τις συζητήσεις που έχουν προχωρήσει με εταιρείες, για να βρίσκονται κοντά στον ΟΦΗ, την επόμενη σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις. Η επικοινωνία των δυο πλευρών για θέματα που τους αφορούν είναι σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι σήμερα και πρόθεση είναι αυτό να συνεχιστεί».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras