×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Χαίρεσαι να τον βλέπεις


    Νίκος Μαρκάτος

ΟΦΗ: Χαίρεσαι να τον βλέπεις


Στον ΟΦΗ δεν ασχολούνται με τη διαιτησία. Ούτε ανακοίνωση, ούτε διαρροή, ούτε καν… αιχμή. Πάγια τακτική τους.

Οι Κρητικοί, εξάλλου, ήταν από τις ελάχιστες ομάδες, που αν και είχαν το δικαίωμα, δεν έστειλαν καμία φάση στο πρόσφατο σεμινάριο VAR που έγινε για τους παράγοντες.

Παρ’ όλα αυτά, επέστρεψαν αρκετά στεναχωρημένοι, σκασμένοι για την ακρίβεια στο Ηράκλειο, αφού όπως τόνιζαν οι παίκτες μεταξύ τους, δεν πήραν τίποτα στο Φάληρο, από ένα παιχνίδι που άξιζαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Εκείνο που επίσης σχολιάστηκε είναι το γεγονός ότι τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν περισσότερο με τη δική τους αγωνιστική τους εικόνα, παρά με τη νίκη του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1: Η βαθμολογία της 7ης αγωνιστικής

Μπορεί να έχασε το ματς, αλλά κέρδισε την καθολική αναγνώριση.

Είναι πασιφανές οτι τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, ο ΟΦΗ έχει μεγαλώσει. Παίζει ίσως το ωραιότερο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ο ιδιοκτήτης δεν βγάζει ανακοινώσεις, δεν κάνει δηλώσεις, δεν… υπάρχει γενικά. Χρηματοδοτεί.

ΣΤΗ… ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΟΦΗ Ο ΝΑΜΠΙ

Το μαγαζί είναι συμμαζεμένο. Νοικοκυρεμένο. Το καλοκαίρι ο ΟΦΗ απλώθηκε (οικονομικά) μέχρι εκεί που έφτανε το χέρι του. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και τον Ιανουάριο. Οι Κρητικοί δεν θέλουν να ξεφύγουν στο μπάτζετ, ούτε να χαλάσουν τη χημεία στα αποδυτήρια. Οπως τονίζουν κύκλοι της διοίκησης, δύσκολα θα αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

Εκτός αν βρεθεί το εξαιρετικό. Η ομάδα φαντάζει πλήρης, με αστερίσκο μόνο στα στόπερ. Ουσιαστικά αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι ότι θα αποκτηθεί κάποιος, μόνο αν προκύψει αποχώρηση. Και αποχώρηση φυσικά με το αζημίωτο. Μόνο με πώληση. Οι «μελανόλευκοι» δεν θα πουν όχι αν έρθει κάποια καλή πρόταση. Γνωρίζουν εξάλλου πως έτσι συμβαίνει σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Έσοδα για να γίνουν έξοδα. Ένας εξ αυτών ο οποίος έχει μπει στη… βιτρίνα είναι ο Ναμπί. Ο Αγγλος κάνει εξαιρετική χρονιά και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ήδη έχει μπει στο… μάτι αρκετών ομάδων. Eντός και εκτός συνόρων. Για τον Σεμεντο, γνωστά…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram