×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Ενημερώθηκαν οι πρώτοι προς αποχώρηση


    Νίκος Μαρκάτος

ΟΦΗ: Ενημερώθηκαν οι πρώτοι προς αποχώρηση


Οι μεταγραφές για τον ΟΦΗ ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν. Ηδη έχουν αποκτηθεί τρεις και το πλάνο είναι να μετακομίσουν στον Ηράκλειο άλλοι τόσοι.

Μοιραία, όπως είχε γράψει το Sportime στις 25/12 κάποιοι θα πρέπει να κάνουν… χώρο στα νέα αποκτήματα.

Προς πλήρη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ, ήδη η αρχή έγινε, με τους Χρήστο Αραβίδη και Δημήτρη Κομεσίδη να έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται και πρόθεση της διοίκησης είναι να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Με την επιστροφή του Γιάννη Σαμαρά στη Κρήτη θα ενημερωθούν και οι υπόλοιποι. Αρκετά τα ονόματα της σχετικής λίστας με τους Κουτσιανικούλη, Νέιρα να μην… πατάνε καλά στο «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ έχει πολυκοσμία στα μπακ

Οι δύο από τις τρεις προσθήκες είναι στα άκρα της άμυνας. Κάποιοι που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες θέσεις θα αποχωρήσουν. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τον Δεληγιαννίδη, ο οποίος ναι μεν πάει καλά, αλλά η νέα διοίκηση δεν θέλει δανεικούς (δανεικός είναι και ο Μιχόγιεβιτς).

Σε περίπτωση που παραμείνει ο πιο.. αδύναμος κρίκος είναι ο Κολιάρας. Στο δεξί άκρο υπάρχουν οι Κυριακίδης, Μπολάκης και Αργυρόπουλος. Ενας εκ των δύο τελευταίων θα αποχωρήσει. Για την περίπτωση Μπολάκη υπάρχει η σκέψη να παραχωρηθεί δανεικός στον Εργοτέλη.


Τελευταία Νέα