ΟΦΗ: Με Σαμαρά η προπόνηση – Διαδοχικές συσκέψεις για το θέμα του προπονητή


Λευτέρης Παυλίδης

ΟΦΗ: Με Σαμαρά η προπόνηση – Διαδοχικές συσκέψεις για το θέμα του προπονητή


Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σαμαρά θα γίνει η αυριανή προπόνηση του ΟΦΗ εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα του προπονητή που καίει.

Μετά το σημερινό ρεπό, το ραντεβού στο ΒΑΚ έχει δοθεί για τη Δευτέρα (8/3) στις 11 το πρωί, όπου το πρόγραμμα θα γίνει από τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ηρακλειώτικης ομάδας, τον Γιάννη Σαμαρά.

Την ίδια ώρα, αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις και αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία, όπου όλα τα ενδεχόμενα δείχνουν ανοιχτά.

Άλλωστε, υπάρχει το ερωτηματικό , τι θα γίνει με τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου, αλλά και αν ο ΟΦΗ θα πορευτεί με υπηρεσιακή «εσωτερική» λύση ή υπάρχουν συζητήσεις με τεχνικό για μακροχρόνιο ορίζοντα.

Από το βράδυ του Σαββάτου, υπάρχουν συνεχείς συσκέψεις των διοικούντων με τα στελέχη της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτή την κρίσιμη καμπή.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς συζήτησε με τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ φυσικά αναλύθηκαν τα δεδομένα με τους διοικητικούς, Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη.

Άμεσα εμπλεκόμενος στο αγωνιστικό τμήμα, είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ως συντονιστής ποδοσφαίρου και Νο2 στην ιεραρχία μετά τον Γιάννη Σαμαρά. Για πολλούς δείχνει και ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, επιστρέφοντας στους πάγκους, ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras