×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Ντόπες Μπούση και οργανωμένων ενόψει Απόλλωνα


    Sportime Team

ΟΦΗ: Ντόπες Μπούση και οργανωμένων ενόψει Απόλλωνα


Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το ματς-τελικός με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το Σάββατο υπήρξαν ντόπες από τον Μιχάλη Μπούση και τους οργανωμένους προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλωσόρισε την αποστολή κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα

Ενώ επίσκεψη πραγματοποίησε και αντιπροσωπεία του συνδέσμου της ομάδας στην Αθήνα, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές.

Το πρωί, ο Μπούσης μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Γιάννη Σαμαρά χαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το ματς.

Και λίγο αργότερα, οι οπαδοί μίλησαν στους ποδοσφαιριστές πριν το δείπνο, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων:

«Είμαστε δίπλα σας. Και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα. Δε μας νοιάζει αν νικάτε ή αν χάνετε. Θέλουμε να προσπαθείτε και να σέβεστε το σήμα της ομάδας μας. Αν βλέπουμε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα μαζί σας.

Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία με την αξία μας. Αν δεν τα καταφέρουμε και βλέπουμε ότι έχετε προσπαθήσει και δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, θα σας χειροκροτήσουμε. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Αύριο δώστε τα όλα. Δώστε ό,τι έχετε μέσα στο γήπεδο κι εμείς θα είμαστε στην εξέδρα για να σας στηρίξουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί. Μια γροθιά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ανέστης Νάστος:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη. Για μας είναι πολύ σημαντικό που τώρα, στα δύσκολα σας έχουμε δίπλα μας. Όλοι όσοι παίξουν αύριο θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα μας».

Τέλος, οι φίλαθλοι μίλησαν και με τους Μπούση και Σαμαρά, μεταφέροντάς τους τη στήριξή τους μέχρι τέλους στο πλάνο που έχουν καταρτίσει για την ομάδα:

«Ο κόσμος του ΟΦΗ είτε είναι στην Κρήτη, είτε στην Αθήνα, είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, θα τους στηρίξει μέχρι τέλους. Όσα ονειρευόμασταν μικροί για την ομάδα μας, ήρθατε εσείς για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην ακούτε κανέναν και τίποτα. Θα είμαστε όλοι μαζί σας».