×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Παρελθόν επτά παίκτες από τους Κρητικούς


Στο τσακ κατάφερε ο ΟΦΗ να διατηρήσει τη θέση του στη Super League, επικρατώντας του Πλατανιά, στο απίθανο δεύτερο μπαράζ του «Γεντί Κουλέ».

Η νέα χρονιά της ομάδας της Κρήτης, αναμένεται να είναι τελείως διαφορετική, αφού οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime, ο ΟΦΗ θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν.

Σήμερα (28/5) οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με επτά ποδοσφαιριστές και πλέον αρχίζουν για τα καλά το σχεδιασμό της νέα χρονιάς.

Αυτοί είναι οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Πατρίκ Βουό, Δημήτρης Κομεσίδης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Παύλος Κυριακίδης, Τάσος Παπάζογλου και Μανώλης Παπαστεριανός, τους οποίους και ευχαρίστησαν για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Πλέον η διοίκηση στρέφεται στην εύρεση νέων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά και θα κρατήσουν την ομάδα εκ’ νέου στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δόθηκε στη δημοσιότητα:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό. Καθένας απ’ αυτούς είχε το δικό του μερίδιο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον ΟΦΗ και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras